#1 – igiena personală


regulile unui domn facebookLogo

să fii un domn nu e lucru ușor. dar nici greu nu e. sunt câteva reguli pe care trebuie să le respecți, dar făcând asta, imaginea ta se va îmbunătăți considerabil în ochii celorlalți.

cavalerismul și onoarea nu sunt moarte dar nici înfloritoare nu mai sunt. comportă-te ca un domn și vei câștiga respectul femeilor dar și al bărbaților deopotrivă. în plus, te vei simți mai bine în pielea ta.

#1 – îngrijirea personală este importantă550px-13397-10

o igienă bună is a must. asigură-te că te speli și ești curat cu regularitate. nu vrei să înnegrești gulerul cămașii de la prima purtare. dar să te speli nu e de ajuns. dacă tot ești curat, poți să dai și cu niște miros plăcut. ceva gen apă de colonie, deodorant, parfum. și nu exagera cu astea, nu trebuie să le spargi nasul celor din jur cu un miros prea puternic. unor fete s-ar putea să nu le placă mirosul și dacă mirosul va fi puternic, nu le va mulțumi.

dacă te dai cu gel pe păr, îți sugerez să nu folosești prea mult pentru că după un timp, devine lipicios și tare ca piatra.

igiena personală este importantă. sunt sigur că nu vrei ca cei din jurul tău să te evite din cauza igienei tale. uite ce spune șerban despre transpirație.

2 Comments

Add yours
  1. Raluca Anka

    Da, ne plac barbatii curati, ingrijiti si care miros frumos, dar discret. Ar mai trebui mentionat ca si halena ( mirosul gurii) e foarte importanta. Daca e fumator sau a mancat ceapa sau usturoi, trebuie sa se clateasca cu apa de gura si sa mestece guma foarte mentolata. Nu vrem sa ne intoarcem capul intr-o parte cand un barbat vorbeste.
    PS ” comportate” se scrie cu cratima 😉

+ Leave a Comment