18 puncte ca să-ți dai seama ce vor bărbații


dacă radu f. constantinescu vă zice ce vor femeile, pentru că deh, ori a avut atâtea femei încât le știe pe de rost ori băiatul e fundaș și gândește ca ele. i don’t know și i don’t really care that much. să fie la el în curte acolo. hai, hai să vorbim despre niște vreo câteva chestii pe care bărbații sau băieții, you name it, le vor dar poate nu le vine așa ușor să vi le zică. dar de aia există măcheamagrecu.ro, ca să se zică chestiile care nu se zic în mod normal. și ca să se zică pe tonul meu. că pe mine mă cheamă grecu.

încă nu știu dacă să numerotez toată treaba sau să just go with the flow. dacă nu-s numere, try to keep up. știți de ce vă zic astea? pentru că marea majoritate a șatrei masculine o gândește, o parte din ei o spune, o mai mică parte din ei o cere și o mai mică parte din ei o primește. nimic rău în asta. nu primești întotdeauna ce ceri, dar nu vei primi niciodată nimic dacă nu ceri. mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. a spus-o dinică, nu eu. hai că-i dăm pe numere, să fie ușor de urmărit.

1. vrem fete drăguțe. oricât de superficială ar suna treaba asta, așa e. n-ai să vezi băiat să vrea să  umble cu conchita, ce dracu! fetele urâte dar deștepte, vor fi prietene bune, vor intra în friendzone. sau ce credeați, că doar voi aveți opțiunea asta?

2. când zicem că nu înțelegem ce aveți de transmis, nu e cazul să ne considerați proști sau mai știu eu ce. pur și simplu n-ați vorbit pe limbajul nostru. așa cum noi încercăm să vă explicăm pe înțelesul vostru ce înseamnă un off-side, fault sau ce a pățit iphone-ul vostru, așa ar trebui să ne explicați și voi. fără ifose.

3. dacă vrem să-ți captăm atenția, vom face orice pentru asta. orice!

4. dacă ne-ai obținut încrederea, noi vrem să-ți povestim multe. unii încep să povestească după două pahare de ceva, alții după mai multe. paharele sunt cheia. nu folosi împotriva lui ceea ce ți-a povestit. sunt chestii pe care el ți le-a povestit abia după ce i-ai câștigat încrederea. e posibil să nu-ți mai povestească nimic dacă faci asta. punem mare preț pe încredere. ca și voi.

5. și băieții plâng. deal with that.

6. fetele cu inițiativă. ne place să fim luați de mână.

7. v-am mai spus-o într-un post anterior, nu înțelegem subtilitățile. spune direct ce ai de spus și păstrează subtilitățile pentru prietenele tale.

8. marea majoritate a bărbaților își iubesc mamele. și atunci când se hotărăsc să caute ceva serios, vor căuta ceva asemănător. vrem să știm că atunci când vom avea nevoie de ajutor, putem apela la voi fără nicio reținere și nu la mama noastră. dacă nu ești genul, nu-ți face prea multe planuri de viitor.

9. bărbații adoră mai mult fetele cu creier decât fetele cu fuste scurte.

10. când un bărbat zice că e înnebunit după o femeie, chiar e.

11. când un bărbat se îndrăgostește de o femeie, ea e capabilă să scoată tot ce e mai bun din el. de ce? pentru că el va face tot ce poate ca să-i fie bine ei.

12. noi nu prea credem în dragoste la prima vedere. dar cu timpul, începem să ne dăm seama de unele chestii.

13. bărbații vor head. și când zic head mă refer la sex oral. dacă tu nu faci head și el îți zice că e ok, că nu e chiar așa interesat de treaba asta, deja poți să îți iei la revedere de la el. își ia head din altă parte.

14. dacă tu ai 16 ani, el 24-25 și-ți zice că te iubește, să-l crezi. e cea mai bună iubire. plus că cum altfel te-ar lăsa lată?

15. un bărbat își dă seama dacă o femeie îl place dar nu este sigur de asta până ea nu-i spune.

16. ne plac femeile care știu să gătească.

17. avem multe probleme. vă spunem un sfert din ele. de ce? dacă suntem conștienți că le putem rezolva singuri, ce rost are să vă mai îngrijorăm și pe voi?

18. fete cu simțul umorului.

nu știu, o să mă mai gândesc la câteva și probabil voi reveni asupra postării. sunt deja la a doua brună și dizzy e cuvântul care-mi tot vine în minte. ah și că radu f. constantinescu e femeie. sunt hater. dar poate citește și el articolul și își găsește un bărbat cu care să se potrivească.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment