5 chestii pe care urăsc să le văd/aud la femei


5726102_f496în principiu, îmi plac femeile care au convingeri puternice. care au propria opinie și argumente bune pentru a-și susține acea opinie. femei drăguțe cu mintea ascuțită. parcă e altceva față de o barbie girl cu gloss și ruj în loc de creier.

dar chiar și aceste femei care au convingeri puternice, zic de multe ori niște chestii de-ți vine să-ți smulgi părul din cap. și nu mă refer la chestii de genul ‘mi-e scârbă de tine’ sau ‘te urăsc’ ci mă refer la chestiile mici, pe care femeile le consideră neînsemnate.

1. trebuie să vorbim – dacă e să te iei după filmele astea de la tv, dacă ai auzit asta trebuie să te pregătești de o despărțire. dar, de cele mai multe ori, asta e valabil doar în filme.  m-am obișnuit, când aud așa ceva, să mă aștept la o conversație cu o intensitate serioasă dar fără un subiect anume. te cheamă în camera unde e ea, te roagă să te așezi, totul mega foarte dramatic. toate astea pentru că vrea să-ți spună că…iar nu au fost udate florile. adică înțelegi? când vezi tot scenariul, cu chematul în cameră folosind o voce gravă, așezatul pe scaun. așteptarea aia care nu se mai termină. te face să te aștepți la ce-i mai rău dar te trezești cu niște flori uscate.

2. n-am nimic / nu s-a întâmplat nimic – oare de câte ori am auzit asta până acum? de prea multe ori ca să mai țin la numărătoare. atunci când auzi asta, trebuie să ți se aprindă un beculeț. atunci când ea zice că n-are nimic, poți sta liniștit că de fapt este ceva. tu doar trebuie să insiști destul pentru a afla ce e de fapt. și fi atent cum insiști că și asta contează. de fapt, nu prea a fost descoperită o metodă care să funcționeze de fiecare dată. trebuie să știi câteva metode și să jonglezi cu acestea. dacă întrebi doar odată ‘ce s-a întâmplat’ și primești acel răspuns, dar nu mai insiști, va zice că te doare undeva, că nu-ți pasă. dacă întrebi de prea multe ori, o vei stresa și se va enerva că ești prea insistent. vezi? nu e prea mișto situația. de multe ori când mi s-a întâmplat asta, mi-a venit să intru într-o gaură de șarpe și să ies de acolo când totul e bine și frumos.

3. m-am îngrășat? – ufff. ce subiect delicat. aici totul depinde de cum o spui. dar chiar și așa, ai toate șansele să te alegi cu o palmă. subiectul e delicat. trebuie să îți alegi cu grijă cuvintele, trebuie să te gândești bine unde vrei să ajungi cu vorbele pentru că atunci când ea te întreabă asta, te îmbarci în cel mai înfricoșător roller coster posibil. nu poți să-i spui că s-a îngrășat dar nici nu poți să taci din gură pentru că se va îngrășa și mai mult. și nici nu o poți lăsa așa pentru că e mai bine să fii cinstit cu ea. de obicei, cel mai bine e să propui să aveți diferite activități împreună. regim, alergat, exerciții, s.a.m.d.

4. agresivitatea – nu e ladylike.

5. gelozia – aia fără motiv. aia fără rost. femeile geloase fac viața grea. am fost cu o tipă la un moment dat, mă înnebunea cu gelozia ei. când stăteam la muncă peste program zicea că stau ca să mi-o trag cu vreo colegă. când mă întorceam de la muncă și vorbeam cu ea la telefon și auzea vocea vreunei femei care trecea pe lângă mine, zicea că sunt cu vreo fufă. când mergeam cu ea pe stradă și apărea una în fața noastră, îmi sărea la gât că m-am uitat la fundul ei, că o vreau pe aia, că multe altele. da, o femeie geloasă îți face viața mai grea.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment