5 expresii periculoase folosite de femei


5 expresii periculoase folosite de femeicâți dintre voi n-ați avut o ceartă sau măcar o mică contrazicere cu o femeie? fie ea prietenă, mamă, soră, bunică, profesoară, amantă, fata cu două facultăți și un master terminat de îi servește pe crispyani și crispyane. toate folosesc aceste vorbe și trebuie să te ferești de toate când le auzi vorbind așa. veți găsi mai jos, 5 expresii periculoase folosite de femei în certuri sau discuțiile zilnice:


1. bine – nu e niciodată bine. nici pentru ea dar mai ales pentru tine. ele folosesc bine de obicei ca să înceteze cearta sau discuția și de cele mai multe ori e folosit în contextul ăla cu “eu am dreptate și tu trebuie să taci”. spre binele tău, mai bine taci.

2. 5 minute – ți-ai dat seama la ce mă refer? mă refer la acele 5 minute pe care le auzi atunci când ea se îmbracă și tu o întrebi cât mai durează. niciodată nu mai durează doar 5 minute. de obicei se face jumătate de oră. acele 5 minute sunt chiar 5 minute atunci când e vorba de tine și de jocul tău sau meciul la care te uiți. atunci da, 5 minute se termină în 5 minute, după ceas.

3. nimic – vă spun sincer, nimic e cel mai afurisit cuvânt. când tu o întrebi ‘s-a întâmplat ceva?’ și ea îți răspunde cu nimic, pregătește-te că vine furtuna. nimic înseamnă de fapt ceva și tu ar trebui să fii pregătit ca în orice moment să bagi marele sprint de olimpiadă. și așa, ca un fel de p.s, certurile care încep cu nimic se termină de obicei în bine. 🙂

4. e în regulă – mda. nu e în regulă, poți să fii sigur de asta. e în regulă e o treabă la fel de periculoasă ca și nimic. e în regulă înseamnă că vrea să se gândească mult și bine până se decide cum vei plăti pentru greșeala ta.

5. mulțumesc – waw, o femeie îți mulțumește. nu te mira și încearcă să nu leșini. în condițiile în care toate femeile sunt independente și nu mai au nevoie de ajutorul nostru pentru nimic, să primești un mulțumesc e lucru mare. doar zi ‘cu plăcere’ și vezi-ți de treaba ta. ah, era să uit. ai grijă, dacă o auzi cu ‘mulțumesc mult‘ spus mai apăsat, nu mai sta liniștit. o zice cu sarcasm și de fapt nu îți mulțumește deloc. să nu te pună dracu’ să-i zici ‘cu plăcere’ la treaba asta pentru că vei primi un ‘mda‘.

și îmi vine greu să mă opresc la doar 5 expresii. ele au atâtea și atâtea. eu vă mai scriu câteva, voi puteți să vă opriți la 5 dacă vreți.

6. mda – când o femeie zice mda, de cele mai multe ori e felul ei de a-ți spune ‘du-te dracu’. asta în cazul în care nu ți-o spune direct 😛

7. dă-i drumu’ – primești răspunsul ăsta de obicei atunci când vii cu o propunere să faceți ceva împreună și ea te refuză. așa că tu îi zici că o să o faci doar tu. atunci primești răspunsul ăsta. bine, ăsta e un caz, femeia îți va folosi această expresie și la alte propuneri d-ale tale, la care ea nu vrea să ia parte. așa, să știi că dă-i drumu’ e o provocare, nu o permisiune. te provoacă și ai face mai bine să stai în banca ta. la fel, această discuție se poate încheia cu bine (vezi punctul 1).

8. oftatul ăla lung – nu te așteptai la asta nu? da da, oftatul ăla lung e de fapt o expresie periculoasă de numa-numa. oftatul ăsta lung e de obicei prost înțeles de noi. pentru că na, e un oftat, mare lucru. ei bine, când ea oftează așa lung, de obicei după o discuție mai aprinsă, înseamnă că ea se gândește că tu ești un idiot și se miră de ce își pierde ea timpul certându-se cu tine pentru nimic. (du-te înapoi la punctul 3 dacă ai uitat ce înseamnă nimic).

9. nu-ți face griji, mă ocup eu – uuuu, periculoasă rău această expresie. primești asta atunci când ea te-a rugat de câteva ori să faci ceva dar până la urmă a ajuns să o facă ea. mda. deja îmi imaginez. după ce ea termină de făcut ce era de făcut, ea va fi altfel, tu o vei întreba ‘ce s-a întâmplat?’ și vei primi magicul răspuns: nimic!

cam așa e cu ele. și n-ai cum să nu le întrebi, pentru că știu ce ziceți unii dintre voi, “mai bine n-o întreb ce s-a întâmplat și scap de toată treaba asta’. ei bine, nu e așa simplu. pentru că dacă tu nu o întrebi ‘ce s-a întâmplat’, îți va arăta ea ce s-a întâmplat și te rog să mă crezi, nu vrei să îți arate asta.

vă salut și aveți grijă la mare, la munte sau oriunde vă petreceți voi 1 mai-ul muncitoresc 🙂

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment