5 lucruri de care m-am plictisit


am mai multe lucruri de care m-am plictisit, dar voi enumera doar 5 ca să nu mă lungesc la scris, nu prea mai am chef lately de asta.

ok, păi să începem cu începutul și anume

1. banii. băi frate, m-am plictisit teribil să aud în stânga și în dreapta cum lumea se plânge că nu are bani. pe bune, e mai mult decât enough. în metrou, în tramvai, în mașină, la semafor, în magazin, la bancă, la dracu’ în praznic dacă mă duc tot despre bani va fi vorba. nici eu n-am bani, cel puțin nu cât aș avea nevoie, dar de ce căcat să mă plâng? nu e ca și cum o să-mi pice din cer o traistă plină cu cașcaval. banul nu trebuie să-ți fie laitmotiv.

2. relațiile/dragostea. e maxim de dezbătut subiectul ăsta. maaaaxim! toți sunt experți în relații, toți sunt trecuți prin toate și sunt apți să-ți dea un sfat la orice oră. pe mine să nu mă întrebați despre astea. ultima experiență mi-a arătat că eu nu mă pricep la acest capitol și nu intru în categoria celor care pot da sfaturi la orice oră. în schimb, vă pot ura succes și să aveți mai multă minte decât mine 🙂

3. șoferii și pietonii proști. am cam luat niște căzături bune zilele astea. mi-am cam strâns numărul de julituri și vânătăi. și nu m-ar deranja deloc dacă aș ști că le-am făcut din cauza mea. dar nu, le-am făcut din cauza șoferilor proști care au plătit câteva sute de euro ca să se poată sui la volan și să-i fută viața cuiva la un moment dat. sper doar să nu fiu eu acela. și m-am plictisit de pietonii indeciși. omule, acum mergi la stânga și dintr-o dată ți se năzare s-o faci la dreapta, fără să te uiți în spate, față, dreapta sau stânga. așa pur și simplu, pentru că ești singur în orașul ăsta. da, pietonii de genul ăsta ar trebui să circule pe pista lor.

4. să-l caut pe scooby. am fost aproape, dar a murit. m-am plictisit dar nu înseamnă că renunț. căutarea continuă.

5. de blogul ăsta. cel puțin momentan.

+ There are no comments

Add yours