#5 – un domn în public


facebookLogoregulile unui domn

și ce facem când suntem în public? ce facem când suntem cu prietenii noștri sau cu alți cunoscuți? ne dăm în stambă? nicidecum.

atunci când suntem în public, fie că suntem în oraș cu prietena, cu prietenii sau chiar și singuri, trebuie să fim foarte atenți cum ne comportăm.

atunci când ești în public nu trebuie să te flatulezi. dacă te știi cu probleme de genul ăsta, dacă ai mâncat fasole și vor să iasă afară din tine, te duci frumos la baie și-ți începi simfonia acolo. și nu te flatula și folosi scuza aia cu ‘doar nu vrei să stric un lighian de mațe pentru o bășină?’. e prostească și de evitat.

drunk-man-hi

chiar dacă ești un campion la asta și poți zice toate literele alfabetului, nu trebuie să râgâi în public. la fel, dacă fasolea aia vrea să iasă, va trebui să mai aștepte. atunci când nu mai ești înconjurat de oameni îți poți rezolva problema. este de prost gust să le râgâi oamenilor în nas.

când ești în oraș e de preferat să nu bei peste măsură. a se observa că nu am zis o cantitate anume ci am preferat ‘măsură’ pentru că fiecare are altă măsură și teoretic ar trebui cu toții să ne știm măsura. nu trebuie să consumăm alcool peste măsură pentru a evita să ajungem să vorbim prea tare, să fim prea agresivi în limbaj, pentru a evita o eventuală încăierare.

un domn își ține sub control întotdeauna corpul și mintea.

o duminică frumoasă.

1 comment

Add yours
  1. Raluca Anka

    De acord 100 %. Si ca sa tragem discutia si mai spre zilele noastre as aduga : cand este la o intalnire cu prietenii, sau are musafiri, sau e la intalnire cu prietena, nu sta cu nasul cufundat in telefonul mobil, nu da SMS-uri si nu are convorbiri interminabile. Daca totusi trebuie neaparat sa raspunda la un telefon, se scuza politicos si reduce conversatia la strictul necesar.

+ Leave a Comment