#6 – un domn cu partenera


facebookLogoregulile unui domn

ar fi greșit din partea noastră să spunem că a murit cavalerismul. desigur, femeile ar putea spune că le este din ce în ce mai greu să găsească un bărbat pe care să-l poată numi domn.

băiete, dacă nu prea ai mai prins de mult timp o a doua întâlnire cu aceeași fată, fii atent aici. adică ar trebui să fiți atenți cu toții.

– nu întârziați la întâlnire. ai voie să întârzii la întâlnire doar dacă ți-a murit pisica, câinele, papagalul sau vecinul. doar dacă te-a inundat vecinul de sus. și dacă se ivește această ‘ocazie’, trebuie să o anunți. în oricare altă situație, nu întârziați la întâlnire. și da, fata poate întârzia fără ca noi să-i putem imputa ceva. nu ți se pare drept sau egal, dar așa e.

– complimentează-ți partenera. chiar dacă ai facut-o și ieri.

femeia caută întotdeauna reasigurare atunci când vine vorba despre aspectul ei. băiete, eu te înțeleg, dacă i-ai zis ieri, de ce trebuie să-i mai zici și azi? e simplu. pentru că ea în fiecare zi

gentleman-lady-cupcakes-hat-moustache-Favim.com-510892

se dă peste cap cu îmbrăcatul, de aia îi și ia atât să se aranjeze, ca să-ți placă ție. de aia trebuie să o complimentezi. apropo de asta, citisem un weekend un banc: “ea: de ce nu-mi mai zici că mă iubești?; el: nu ți-am spus când ne-am căsătorit că te iubesc? dacă se schimbă ceva te anunț”.

– deschide-i ușa partenerei. când ieși în oraș cu partenera și intrați într-un local, tu trebuie să-i deschizi ușa. la ieșire trebuie să-i deschizi iarăși ușa. să nu-ți fie rușine să faci asta. prin gestul ăsta o vei face să se simtă apreciată și respectată. și să nu-ți fie frică să pari că îți pasă prea mult sau că ar fi interpretat ca un gest de slăbiciune, ba dimpotrivă. dacă tot ești într-un local, nu te așeza la masă până nu se așează ea și dacă este posibil, ține-i scaunul și ajut-o să se așeze.

nota de plată o achităm noi.

1 comment

Add yours
  1. Ovi-IT

    frumos.
    Nota de plata -se achita separat- fiecare ce-a mancat!:)- te scuteste de riscul de a fi doar “provider”-si de a fi luat de prost,+ iti creste riscul de a fi parasit…
    Dupa casatorie nota o putem achita noi.

+ Leave a Comment