8 chestii pentru care n-ar trebui să te simți vinovat


cînd iei ultima bere/felie – păi să zicem că ești la un party sau ceva, la cineva acasă. s-au băut enșpe mii de sticle de bere și a mai rămas doar una. nu fi băbălău și dacă ai poftă să o bei, grab that bitch și drink-uiește-o de dracii să o ia. oricum o va lua cineva în cele din urmă așa că de ce să te simți vinovat că ai luat-o tu? you go son! sau mai am un caz pentru voi: ieși la pizza cu șatra de prieteni, v-ați luat 3-4-5 pizza și s-a cam ajuns la final. a mai rămas doar o felie și îi vezi pe ceilalți că au cu toții cîte o felie în mînă de la care halesc. repet, de ce te-ai simți vinovat pentru că așa s-a nimerit să iei tu ultima felie? neaah man, it’s meant to be! să nu-i iei ultima țigară unuia, că pana mea, e nașpă.

cînd nu te înțelegi cu familia – hai să-ți explic la ce mă refer că te văd cam pierdut. cînd îi explici cuiva că nu prea te înțelegi cu tac-tu pentru că e un low life motherfucker și persoana respectivă se uită la tine aiurea și ba mai mult, îți sugerează să lași de la tine și bla bla bla, să încerci diverse în stele, să încerci cu puțină kriptonită, să-i dai pe la nas cu usturoi și să-l pleznești cu crucea peste față într-un mod pervers și multe alte sugestii din astea foarte utile de altfel. nu man, să nu te simți vinovat că nu te înțelegi cu ai tăi în timp ce alții se înțeleg cu părinții lor. ei nu știu situația ta, ei nu cunosc căcaturile prin care ai trecut and so on. you go son!

cînd vrei să faci lucruri singur – eu am fost singur în multe călătorii, ba la mare, ba pe munte, ba la amsterdamaioți, ba la pragaioți, ba la americanieni. singur. nu mă simt vinovat că nu i-am luat și pe alții cu mine. nu mă simt nașpa că am fost singur. mă bucur de experiențele pe care le-am avut, singur fiind. i played with myself na. îmi flutură pleata în vînt că zic unii că mi-o ard ca tristul sau că n-am prieteni și mai știu eu ce. nu man, sometimes it’s better to ride solo, to be han solo. să nu te simți nașpa că te duci la film  singur, să nu te simți nașpa că mergi la o bere singur și tot așa.

cînd intri cu mîncare de afară la un cinematograf – nu te mai simți vinovat dacă și tu ai pornirile astea. eu de multe ori am facut-o. hai să-ți expun motivele: prețurile exagerat de mari, gama foarte restrînsă de produse și faptul că sunt mega nesănătoase căcaturile alea. da frate, nu vreau să dau de 3 ori mai mult pe un căcat doar ca să o impresionez pe tipa de lîngă mine că vezi dom’le am bani de aruncat. nu vrea să fiu pus în situația în care am de ales între un rahat și un căcat. nu man, vreau să am mai multe opțiuni, vreau să știu că am de unde alege și în primul rînd nu vreau să mai aud chestia aia cu nu aveți voie să veniți cu mîncare de afară. bitch please, dacă vrei să nu mai vin cu ceva de afară, pune-mi dracului la dispoziție tot ce vreau și nu mă jumuli de toți banii. zic și eu.

cînd lași tips mic pentru servicii proaste – așa, cum am mai zis pînă acum, sunt chelner la dianei4. am pățit să primesc tips mic pentru că mă mișcam greu sau că uitam să le duc comanda. sau altădată am primit tips mic pentru nu știu ce dracului am zis sau am făcut. man, atunci cînd serviciile sunt proaste, să nu-ți fie rușine să taxezi aceste servicii. e chiar indicat. dacă eu mă mișc greu sau fac tot felul de tîmpenii, dar tu îmi dai tips bun, mă înveți prost și voi persista în greșeală. după cum vezi man, nu mi-e rușine să zic astfel de chestii. so, you go son!

cînd vrei să traversezi strada – da mă. cînd ești la trecerea de pietoni, ești singurul de acolo și trec mașini în draci de parcă s-a spart țeava cu mașini. să nu te simți vinovat că trebuie să îi pui pe toți să oprească pentru ca tu să poți traversa. să mergi mîndru pe trecerea de pietoni și nici să nu te grăbești. de ce dracului m-aș grăbi, ei stau în mașină, la căldură și eu mai trebuie să și alerg pe trecerea de pietoni. cred că glumiți. n-aveți decît să treceți cu mașina peste mine dacă vă grăbiți așa rău. și încă o chestie legată de treaba asta, atunci cînd plouă, să nu vă simțiți vinovați că traversați total aiurea și că nu mai mergeți pînă la trecerea de pietoni. doar să vă asigurați, să nu săriți în fața unei mașini. 

că te masturbezi – da man, să nu te simți vinovat sau rușinat că te masturbezi. apropo, cînd zic man, nu mă adresez doar băieților ci pur și simplu mă simt și eu mai jamaican, mai ca connect-r. sau portorican, ce mama mă-sii era el. anyway, și fetele se masturbează și băieții se masturbează și repet, nu e o chestie de care trebuie să-ți fie rușine sau pentru care să te simți vinovat. că nu te poți duce în piața obor și să strigi în gura mare că tocmai ai avut parte de cea mai bună partidă de masturbare din 2014, asta e altă problemă, dar să-ți fie rușine să zici că și tu faci așa ceva, atunci cînd între prieteni sau într-un cerc restrîns, vine vorba despre asta, asta e deja prea mult.

că nu ai un job prea bine plătit  sau că lucrezi la mec – eu mai fac caterincă așa, îmi place mult bancul ăla în care zice unul că a făcut enșpe mii de facultăți, 3 mastere și că aia e și interlocutorul îl felicită și îl roagă să îi pună meniul mcpuișor la pachet că trebuie să plece. mă amuză. dar nu trebuie să-ți fie rușine că lucrezi la mec, kfc sau mai știu eu unde. nu trebuie să-ți fie rușine că, cîștigi puțin. cine căcat suntem noi să judecăm pe cineva pentru astfel de chestii? tu nu ai de unde să știi de ce lucrează persoana respectivă acolo sau de ce cîștigă puțin acum. o chestie trebuie reținută, aproape toată lumea pleacă de jos. și încă o chestie care trebuie ținută minte, atîta timp cît omul muncește și nu fură, nu trebuie să-i dai în cap! you go son!

cînd termini de citit treaba asta și-ți dai seama că nu-ți place – chiar nu trebuie să te simți vinovat că nu ți-a plăcut ce am scris aici.

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment