cum să închei o relație – altfel


după cum v-am mai zis de atâtea ori, otrăvitul și marele filosof al sexului (suspectez că or sunt frați or e vorba despre o singură persoană) vă pot învăța cum să vă citiți partenerul/a, cum să fiți romantici și siropoși până deveniți grețoși, cum să bla bla bla on and on and on and on. dar câteodată ajungi cu relația într-un punct în care îți cam vine să-ți bagi picioarele și să te cam cari. te-ai prins ca e dead end și acel on and on and on nu-și mai are rostul. și conștientizezi că jiu need to dump that biaatch/luzăr asap. dar cum? decât să te complici aiurea și să pierzi vremea, de ce să nu încerci ceva nou de data asta? hai să vedem cum să închei o relație printr-o metodă amuzantă. apropo, îi provoc pe cei de la 10lucruri să facă un video cu idei de-ale lor pe tema asta 🙂

1. psycho – fiind la un băut/mâncat de ceva, deci în public,42367  spune-i că ai niște probleme personale foarte serioase peste care trebuie să treci singur. dacă vezi că vrea să-ți fie alături, ai primit permisiunea să fii nebun. arată-i despre ce e vorba. fii creativ, scoate sunete ciudate, umple-te de bale la gură, go nuts. dacă nu functionează, step no.2

 

2. betty cea urâtă – știu că ești fatalitatea în persoană,shortspants-480x640 emani sex appeal de la poșta din caracal, but jiu need to cool it off. trebuie să devii mai puțin atractiv/ă. și cum faci asta? nimic mai simplu. în primul rând poți să începi să porți pantalonii de casă nu doar în casă. las-o mai moale cu dușurile și nu în ultimul rând, poți începe să mănânci chestii care îți fac gura să pută tot de la poșta din caracal.

 

3. prima la stânga – e dumincă, e cald afară, Couple-on-bikes2ieșiți la o plimbare cu bicicletele în parc. la un moment dat, lasă-ți partenerul/a să avanseze în fața ta iar tu fă prima la stânga fără să te vadă. așa, el sau ea o să-și dea seama că ați luat-o pe căi diferite și că vreți altceva de la viață. o să înțeleagă metafora și o să te lase în pace.

 

4. nucă de cocos – probabil ai văzut și tu cum în filme sau desene,fallingcoconuts își pierde cineva memoria după ce e lovit de o nucă de cocos. de ce să nu îmbini utilul cu plăcutul? mergeți într-o excursie unde știi că ăia au cocotieri, gen brazilia, thailanda, indonezia, mexic sau insulele filipine, și plimbați-vă pe sub copacii ăia până se întâmplă. dacă ajungi să faci ture pe sub copaci și nu se întâmplă nimic, dai 2 lei la un pui de băștinaș, ca să se suie el în copac și să-i tragă una în cap. când își va reveni, va avea amnezie și tu poți să-i zici că doar erai prin trecere.

5. supererou – cheamă-ți partenerul/a la tine acasă.fat-woman-superhero până să vină, îmbracă-te într-un costum de supererou și așteaptă foarte casual pe canapea. când vine, sugerează-i să ia un loc lângă tine și spune-i secretul tău cel mai mare. cum ești tu un supererou, cum salvezi tu pisicile din copac, cum ești tu întotdeauna acolo pentru cei care sunt pe wc și au rămas fără hârtie igienică, la fel, trebuie să fii creativ. și știm cu toții că supereroii nu pot avea iubite/iubiți pentru că le-ar pune viața în pericol. așa că, o să înțeleagă și te va lăsa în pace.

și mai sunt și alte metode: poți să începi să te uiți la tânăr și neliniștit și să-i zici că vă vedeți imediat ce termini serialul, o să înțeleagă aluzia. poți să-i trimiți un colet cu niște papuci. când ești la o întâlnire cu el/ea, poți pur și simplu să o iei la fugă și să faci ca ed din ed, edd n eddy.

+ There are no comments

Add yours