job-uri în digital advertising


mă adresez doar celor care sunt pasionați de digital advertising, facebook ads, google adwords. celor care sunt înnebuniți după calcule și statistici, trenduri în keysearch-uri, celor care sunt creativi și nu le lasă bătuți până nu găsesc cuvintele cheie. am pentru voi, job-uri in digital advertising.

1. cei de la webdigital pornesc un internship și dacă ești înWebDigital Simbol categoria celor de mai sus, trimite cv-ul tău lui dragos până la 15 octombrie. condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru acest internship le poți găsi aici.

2. magazin ecommerce, lider pe piața de iphone/ipad, caută un ppc specialist pentru a gestiona promovarea online pe adwords, facebook ads și bing. dacă ai minim un an de experiență în care ai manageriat cu succes campanii pe adwords, facebook, microsoft adcenter și altele, dacă ai cunoștințe de seo și de internet marketing. salariu foarte bun și birou aproape de piața victoriei. cam atât pot să-ți zic. dacă ești interesat, dă-mi un mail la radu[at]macheamagrecu[.]ro

+ There are no comments

Add yours