fa-te muci, da din buci


am mai vazut chestia asta pe facebook si am mai scris despre ea. atunci i-am dat unfriend tipei pentru ca nu inghit rahaturi de genul asta. i-am dat unfriend si tipei care a postat chestiile astea pentru ca nu mi-am schimbat preferintele in cateva luni si nici nu cred ca imi voi schimba preferintele vreodata in privinta asta.

de ce posteaza fetele poze de genul asta? imi poate explica cineva? eu nu ma apuc sa postez poze cu barbati atarnati cu bucile pe gard. evident, e altceva sa posteze o fata poze cu fete dezbracate si altceva sa posteze un baiat poze cu baieti dezbracati.

explicatia pe care o gasesc eu pentru fenomenul asta: fata vrea sa para interesanta, ca apreciaza arta si vrea sa arate lumii asta. saaau, fata vrea sa arate lumii ca este open minded si ca ar fi deschisa la o manevra cu alte fete, dar, de fetele astea, de obicei este doar gura. atunci cand le iei la bani marunti ajung sa se fastaceasca si dau din colt in colt ca ea e de fapt pudica, one guy girl, ca nu face din astea, samd.

fetelor, maturizati-va, nu mai aveti 15-16 ani ca sa faceti chestii de genul asta. nu mai sunteti in liceu. va plangeti ca nu gasiti un baiat bun, care sa va trateze cum se cuvine dar nu faceti nimic in privinta asta. nu sunt eu bebe sexologul dar pe mine, tampeniile astea nu ma atrag absolut deloc, ba chiar sunt enervante.

acestea fiind spuse, sfarsit de lume placut