alături de sabina?


pur și simplu a înnebunit internetul în ultimele două zile. subiectul ultimelor zile fiind amenințarea cu moartea! ceva foarte grav! ziarele au printat, site-urile lor au avut trafic, posturile tv au dezbătut în lung și larg acest subiect. pentru nimic.

pentru a nu știu câta oară, presa ne arată ce putere are. ne arată cât de puternică este și în ce hal de hal ne poate influența atunci când dorește asta. acum, că avem și facebook, facem viral orice căcat scuipat de vreun personaj de la tv.

Sabina

pe 15 martie a fost ziua maghiarilor de pretutindeni. la școala lor din covasna, ungurașii au venit cu cocardă maghiară, românașii, puțini la număr, au venit cu o bentiță și cu un steguleț tricolor. e admirabil ce au făcut copilașii. chiar e.

dar, din declarațiile sabinei, colegii de la secția maghiară i-au adresat fel și fel de cuvinte jignitoare, au huiduit-o și dirigintă lor i-a atras atenția să își dea jos bentița că îi instigă pe ceilalți copii.

noi nu am reacționa la fel? de fapt, noi nu reacționam la fel de fiecare dată când cineva ne instigă? fata își făcea poze în timpul orei cu bentița pe cap. pentru ce? pentru like-urile de pe facebook? copii se înjură, se bat, se amenință și își fac multe altele în timpul petrecut la școală. am fost și eu în liceu, chestiile astea sunt la ordinea zilei. au apărut atâtea filmulețe pe utub cum își sparg fetele mufa în timpul orelor sau în pauză.

facesab

cazurile alea au fost menționate puțin la știri și apoi gata. dar acum, deoarece părerea mea este că se încearcă îndepărtarea atenției populației de la alte probleme mai importante, se fac pagini peste pagini pe facebook cum că suntem alături de fată, toate ziarele sunt revoltate, oamenii sunt stupefiați și revoltați din cale afară. ma per que?

ne ambalăm în halul ăsta pentru un mesaj primit pe facebook? serios? dar chiar în halul ăsta am ajuns încât să punem botul la tot ce apare la tv?

asta face facebook-ul. amplifică orice. carne de cal, aflatoxină, fete amenințate pe facebook. în ce țară periculoasă trăim…

+ There are no comments

Add yours