anim’est 2014


animest-1__originalnu am reuşit să ajung la prea multe proiecţii de la anim’est-ul de anul ăsta. am fost la 3 până acum: pink panther, la jack şi mecanica inimii şi la se-nalţă vântul. dacă de pink panther n-am fost aşa impresionat pentru că deja le văzusem atunci când eram pişpirel, trebuie să recunosc că totuşi mi-a plăcut că am reuşit să văd un episod în care pantera roz vorbeşte. pe ăsta nu ţin minte să-l fi văzut în perioada aia.

dar jack şi mecanica inimii şi se-nalţă vântul au fost cu totul altceva. primul din ele are o coloană sonoră de-ţi face pielea de găină şi mie personal mi-a adus aminte de amelie. poţi asculta întregul soundtrack aici

îţi recomand să arunci un ochi şi pe trailer şi chiar să te duci să-l vezi. va fi sâmbătă la ora 8:30 la elvira popescu.

şi pentru că ieri a fost o zi de tot căcatul, am decis că în loc să mă duc acasă să îmi plâng de milă, mai bine rămân şi la al doilea film. se-nalţă vântul e un film japonez. animaţia e foarte mişto, ideea filmului e foarte bine evidenţiată şi scenele de iubire nu lipsesc nici din acesta.

puteţi vedea trailer-ul aici şi filmul tot la cinema studio, vineri 10 octombrie de la ora 18:00.

programul festivalului îl puteţi vedea aici şi eu vă recomand să vă faceţi timp şi să mergeţi la cel puţin una din proiecţiile astea.

+ There are no comments

Add yours