anticul djuvara si ciobanul becali


ma dar ce ne mai place balacareala. ne place sa ne balacarim si ne place sa-i urmarim pe altii balacarinduse prin ziare, la tv sau radio. ne place prosteala, ne place idiotenia, ne place sa urmarim ceva de prost gust si ne place, ne place, ne place place place.

pana acum cativa ani, il vedeai pe becali doar cand era vorba de fotbal si steluta lui. a intrat in politica si a acaparat tot. cand a fost disputa oltchim – dan diaconescu, becali a intrat in direct la diferite posturi tv si si-a dat cu presupusul (sa fiu corect, nu a vorbit deloc pe langa subiect si a avut niste puncte de vedere foarte bune). cand a fost scandalul cu broker-ul sima, a intervenit la tv si iar si-a dat cu presusupul. a dat niste exemple putin cam neinspirate si deci a dat un mare chix la faza asta. a intrat in usl cu alde ponta si ‘madar and fadar of the economy’, evident ca a fost acceptat pentru ca ii va sponsoriza campania lui ‘inglismen’ – antonescu, lucru recunoscut chiar si de becali. de cand s-a aliat cu ei, clasa politica a inceput sa arunce cu noroi in becali, unii membrii usl au spus clar de la bun inceput ca el nu are ce cauta acolo si deci ei nu-l sustin, altii, opozanti fiind, s-au bucurat si au ras de decizia usl-istilor de a se uni cu becali. o fi si putina invidie, nu o fi, nu stiu sigur, dar suspectez ca e putina acolo.

insa ce nu-mi place, este duelul dintre djuvara si becali. djuvara e cel mai mos dintre mosi, are fix 96 de ani (si ii doresc multi inainte…) si e cum ar zice antonescu: madar and fadar of the romanian history.

schimbul de replici dintre cei doi a starnit si mai multa controversa din partea clasei politice si astfel tot mai mult au inceput sa se ia de becali, care, fiind uns cu toate alifiile, ii place la nebunie o situatie in care toata lumea se ia de el si el trebuie sa le raspunda.

becali: ”este un mos senil, s-a sclerozat”

djuvara: “becali asta e un primitiv, e un cretin profund, cum poti sa faci politica cu astia?!”

pana aici nimic nou, am mai vazut din astea si nu ne mai da pe spate. dar, replica lui becali este fucked up, iesita din comun, de neasteptat, senzational, de otv!!!

becali: “eu l-am facut mos senil, el m-a facut cretin profund, gata, suntem pace”

na. ce-a fost asta? cum? que paso? becali? tu esti? omul a incercat-o pe aia cu ‘desteptul cedeaza primul’ exact cu un ditai desteptul…

bine tu becali, felicitari 🙂

Comments are closed.