apel umanitar!


hai noroc si la multi ani, sa ne fie cu multi bani si cu niste sanatate, ca e inainte de toate.

bun, hai sa trecem la lucruri mai serioase. de cateva zile ma tot chinui sa scap de o pisica. eu ii zic bcr, ileana ii zice sisu, ca pe ala din la familia. si la fel ca sisu ala, si sisu asta trebuie sa plece. e gata, a stat destul.

acum o luna, mergeam cu ileana prin centrul vechi, ne intorceam acasa. era tarziu si destul de frig pe afara si la vazut pe bcr cum tremura la colt de strada. ei ii plac pisicile, mie nu, asa ca evident, l-am luat acasa. bcr a luat in greutate acum, ii prieste viata aici dar a venit vremea sa inceteze acest nonsens. eu vreau beagle, nu pisica. ileana voia tot beagle, dar nu mai vrea, thanks to some people who don’t mind their own business.

anywho, ideea e urmatoarea: l-am pus pe bcr pe facebook pe profilul meu, pe adoptii pisici nici macar nu i-a fost acceptat anuntul, nu stiu daca baietii au iesit din business sau e bcr de vina, nu au raspuns nici la mailul pe care l-am dat. apoi, l-am pus pe facebook la adoptii pisici, n-a primit nici macar un like sau share, e trist, ma simt de parca am ramas pisica asta si nu voi mai scapa de ea.

o scurta descriere a lui bcr: are aproximativ 2 ani. frate, e lenesa, foarte lenesa. doarme cam toata ziua, mai are perioade cand baga sprinturi prin sufragerie dar atat. nu stiu ce altceva as putea sa mai spun pentru ca nu l-am urmarit prea mult. aah, se caca bini di tat, face ca un om, prima data cand s-a cacat in baie, am crezut ca a intrat peste noi cineva si s-a cacat in baie. aaa si ceva foarte important, bcr (sisu) este femela!

asa ca am o rugaminte foarte mare la voi. scapati-ma de bcr. scapati-ma de teroare. ori il adoptati voi, ori va rog dati share la postul acesta ca poate se gaseste cineva sa ma scape de acest calvar.

va multumesc

you know what i got for christmas? fat. i got fat

 

1 comment

Add yours

Comments are closed.