când începe femeia să fie proastă…


sunt destul de scos din sărite. sunt destul de aprins la fitil în momentul de față. îmi pare rău câteodată că sunt așa cum sunt pentru că unele fete nu merită să fie tratate cu bun simț. sunteți multe care sunteți tratate cu curu’ tocmai din cauza fetelor de care o să îți povestesc în rândurile de mai jos. hai să vedem când începe femeia să fie proastă, penibilă și foarte bine de evitat.

aseară am lucrat la dianei. v-am mai spus eu într-un post anterior, sunt responsabil cu treaba bună la dianei 4. eu cu treaba bună mă descurc oricând și în orice condiții. și care ați ajuns la dianei și ați avut șansa să mă prindeți pe tură, v-ați convins cu siguranță că sunt altfel față de ce ați văzut până acum. măcheamăgrecu și sunt alftel. nu e întotdeauna bine pentru mine că sunt așa cum sunt dar na, nu e tot timpul soare pe cer.

da mă, și asta e ideea. îmi e ușor să mă fac plăcut printre oamenii pe care nu-i cunosc. dar aberez vorbind despre cât de super sunt eu în loc să trec dracului la subiect mai repede. fac de obicei așa, mă refer la aberat, o fac pentru că așa mă mai calmez. weird, nu? așa, și cum ziceam, am lucrat aseară la dianei. eu lucrez pe tips, cu cât sunt mai amabil cu clienții, cu atât îmi iese tips-ul mai bun. ăsta nu e un secret, sunt sigur că știați și voi deja asta. dacă nu, sorry to break your bubble, atunci când sunteți la masă și chelnerul sau chelnerița îți tot zâmbește, de cele mai multe ori face asta pentru că își lucrează tips-ul. și erau niște tipe la o masă. le-am tot servit, le-am tot zâmbit, le-am tot răspuns la glume. chestii de genul. și la un moment dat, după ce începuse să fie mai puțină lume și treaba se mai liniștise, una din fete mă roagă să mă așez cu ele la masă. cică să vorbim puțin. după ce mi-am terminat ce mai aveam de făcut pe acolo, m-am așezat cu ele la masă. și încep ele cu întrebările. cum mă cheamă, ce zodie sunt, de unde sunt, câți ani am, și tot așa până mă întreabă una din ele dacă am prietenă. îi răspund că nu am. și mă întreabă dar de ce nu am. și îi răspund că nu am pentru că nu eram iarăși pregătit pentru o relație și pentru că nu am întâlnit o tipă care să merite. și aici femeia începe să fie proastă. rău. începe să se ia de mine, că cine sunt eu să zic că n-am întâlnit femeia care să merite să-mi fie prietenă. cine sunt eu să am atâtea ifose? îmi cer scuze că am standarde, îmi cer scuze că nu mă opresc la prima fată care îmi iese în față, îmi cer scuze că nu pun botul la orice proastă. proasta asta e genul de fată care crede că doar pentru că are pizdă poate să obțină orice de la oricine. ei bine nu, treaba nu stă chiar așa. și după ce i-am explicat cum stă treaba, a tras ea concluzia: eu sunt gay! băi, fata devenise atât de proastă încât și prietenele ei se simțeau jenate. deci așa stă treaba, pentru că sunt selectiv și vreau ce e mai bun pentru mine, asta mă face gay? știi de ce s-a luat ea așa de mine? pentru că îmi bătea apropouri și eu mă făceam că nu aud, nu văd, nu observ. pentru că se dădea la mine și eu, cu diplomație, am refuzat-o. atunci devin unele femei proaste. atunci când văd că sunt refuzate. cum, ea, o prinți, o fată cu țâțe și buci, să fie refuzată de un alde gay ca mine? până la urmă cine și-o arde cu ifose? fetelor, doar că aveți ce nouă ne place foarte mult, nu înseamnă că gata, băiatul trebuie să pice la vârful pantofului. pentru că ăla care pică așa, cel mai probabil vrea doar să ți-o tragă. which is just fine dacă asta cauți.

mda, să îmi scuzați limbajul de mai sus, așa cum am zis de la bun început, m-a scos din sărite fata asta.

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment