când viitura lovește românia


sursa: yahoo images

mă tem că o să plângem puternic rău de tot în curând. când viitura lovește românia cred că se închide prăvălia. la vecinii noștri ‘nem tudom’, dunărea a crescut ca în basme. a ajuns la aproape 9 metri adâncime 😐

tot îi mai aud pe unii că trag să facă comparații între românica și tări precum it, fr, ger, eng sau sp. cum dracului poți compara tu furnica cu taurul? noi ca să ajungem până într-acolo încât să ne comparăm cu țările enumerate mai sus, ar trebui să încercăm, nu să întrecem, ci să ajungem măcar la nivelul ungurilor, vecini de fapt. nici nu am ajuns în budapesta sau gyor ca să văd ce și cum, dar, ca român, tot mă simt inferior ungurașului. de întrecut cred că avem șanse să îi intrecem pe bulgari, dar e greu. până și castravețarii ăia sunt cam mult în fața noastră. și culmea, singura metodă prin care cred eu că am putea să îi ajungem pe unguri, ar fi să trimitem cât mai mulți români la ei. s-ar ocupa românii respectivi de degradarea lor. bineînțeles, nu toți care pleacă și s-ar duce acolo ar fi lepre. pe unii i-ar schimba sistemul lor, i-ar educa, i-ar cizela.

oricum, revenind la ungurași, oamenii au fost mega organizați și și-au asigurat spatele încă de acum ceva timp, atenție! prin bani europeni, construind fundația lungă de 760 km și diguri mobile care le-a cam salvat pielea zilele aceastea.

sursa: facebook – latest engineering technology

ăștia și-au luat destinul în propriile mâini și au acționat, românii stau la oha și așteaptă din cer o minune. ‘stați liniștiți, nu ajunge până la noi’. ok, vorbele voastre m-au liniștit. tot vorbele voastre mă liniștesc iarnă de iarnă când ziceți că sunteți pregătiți de data asta.

eh, noi să fim sănătoși. rămâne de văzut cum va fi și ce va fi. sper că știți să înotați și dacă nu știți, dați fuga până la magazin și luați un colac. colac de salvare, că nu-i cazul să ne gândim la mancare :p

+ There are no comments

Add yours