canicula încă nu a reuşit să dea peste cap traficul feroviar


cfr-calatori-gara-de-norddeşi s-au rugat la divinităţi în aceste zile, reprezentanţii cncfr au trebuit să se declare dezamăgiţi că spre deosebire de aceeaşi perioadă a anului trecut, trenurile, de această dată, vor avea întârzieri doar de câteva zeci de minute. vizibil dezamăgită de aceste fapte, mărioara muierescu, administratora căii ferate din dreptul gării basarab, a declarat că ea şi ceilalţi colegi ai ei vor face tot ce le stă în cale pentru a reveni la normal. astfel, ei vor să revină la cele 2-3h de întârzieri pentru a nu dezamăgi călătorii cfr.

un călător bătrânel care a preferat să rămână sub anonimat, a ajuns în bucureşti de la suceava în doar 7h şi 20 de minute. “nu ştiu ce s-a întâmplat cu ăştia de la cfr, eu am plecat azi dimineaţă din suceava şi i-am zis nepoatei să vină poimâine să mă ia din gară. acum eu ce fac? că nu am cum să dau de ea şi deci tot până poimâine aştept aici. acum sunteţi fericiţi cfr-iştilor?”

în urma acestor întâmplări, rămânem cu un gust amar şi o promisiune că întârzierile se vor mări şi totul va redeveni la normal.

+ There are no comments

Add yours