cît de mult ții la copilul tău?


dacă răspunsul la întrebarea ‘cît de mult ții la copilul tău’ nu este altul decît ‘cel mai mult’ sau hai să zicem ‘foarte mult’, atunci e cazul să citești cu atenție următoarele rînduri. după cum știți deja, majoritatea dintre voi, îl am pe nas și de ceva timp, mă simt ca un tată. am grijă de el să fie curat, să fie sănătos, să fie hrănit, îl scot afară cît pot de mult, nu doar cînd are el nevoie. pentru cei care totuși nu știți, nas e el. răspunsul meu, la întrebarea din titlu, ar fi ‘cel mai mult’! 

dar voi, ceilalți, care aveți copii și nu căței, ar trebui să vă luați toate măsurile de precauție pentru odraslele voastre. mai ales acum, cu zăpada asta, mergeți și voi la patinoar sau poate pe pîrtie, și se întîmplă o nenorocire. pentru a sări în ajutorul vostru, băieții de la metropolitan life, au lansat prima asigurare de sănătate din romînia, dedicată special copiilor. asigurarea de sănătate dr. kid. și pentru că tot mai mulți părinți își doresc o asigurare pentru copiii lor, metropolitan life declară 2014, anul dedicat copilului.

pe lîngă cele 4 pachete de beneficii, din care părinții pot alege cel mai potrivit pentru copilul lor, metropolitan life a lansat și părinți în control – părințiîncontrol.ro, unde aceștia pot primi sfaturi numai bune de la supernanny, irina petrea.

un exemplu de calcul pentru pachetul relaxat sau grijuliu, aveți mai jos. prima de asigurare pentru aceste pachete, este de 60, respectiv 90 de ron, indiferent de vîrsta copilului.

BENEFICII (RON)

Relaxat

Grijuliu

Diagnosticare cu afecțiuni grave

50.000

75.000

Telediagnostic, a doua opinie medicală
Fracturi/ Arsuri

2.000

3.000

Spitalizare/ zi

50

75

Intervenție chirurgicală

3.000

5.000

Invaliditate permanentă din accident

50.000

75.000

Deces din accident

1.000

1.000

Invaliditate permanentă din accident (Titular)

60.000

90.000

Deces din accident (Titular)

60.000

90.000

dr. kid: ‘valorile adevărate au nevoie de protecție adevărată.’

Logo Dr. KID

+ There are no comments

Add yours