[concurs] haos în pădure v2.0

[concurs] haos în pădure v2.0


pentru că știu prea bine cât de mult îți place să te haosezi și să faci panaramă prin pădure, îți fac o prea mișto propunere și să ne haosăm împreună, de data asta la haos în pădure v2.0.

ia fi atent aici că nu o să lungesc povestea prea mult. am o invitație dublă, pe care o scot la bătaie pentru cei care sunt cu party-urile în aer liber, cu party-urile care țin până a doua zi dimineață și chiar mai mult. e pentru ăia care sar și-n lacul de la cernica. e pentru ăștia care îs sătui de bucurești, sunt sătui de aglomerația din vamă sau mamaia, și lista poate continua. vreau să dau invitația asta unor oameni care știu să se distreze și care au nevoie urgent să se distreze! capisci?

bun. hai să îți zic cum intri în posesia invitației.

  1. comentezi în articolul ăsta cu ‘particip‘ și atât.
  2. postezi public acest articol la tine pe wall-ul de facebook. atunci când postezi articolul ăsta la tine, trebuie să scrii acolo de ce vrei să mergi la haos în pădure v2.0 și neapărat să dai tag persoanei cu care vrei să mergi. dacă persoana respectivă urmează aceeași pași ca și tine, vă cresc șansele de a merge în pădure.
  3. asigură-te că postarea ta este publică. toți cei care paticipă la concursul pentru invitația dublă la haos în pădure v2.0, vor fi verificați.

pentru că nu vreau să existe oameni care n-au înțeles ce anume trebuie să facă, vă atașez mai jos cum trebuie să arate postarea. creativitatea e de partea voastră, la fel și persoana care vă va însoți.

haos

 

hai că-s curios cu cine mă văd prin pădure! o să aleg câștigătorul prin random.org sau pe criterii subiective. mă mai gândesc. aveți timp până vineri la orele 18. spor!

later edit 31 iulie:

am ales câștigătorul. nu a fost prea greu. după ce că am arătat cum să se înscrie lumea, nici așa n-au reușit. așa că am avut de ales între 9 participanți. invitația dublă a fost câștigată de alexander la flare

câștigătorul concursului haos în pădure v2.0

Posted by MăCheamăGrecu.ro on Friday, July 31, 2015

+ Leave a Comment