craciun nu e, black friday e


vorbim de craciun imediat ce terminam cu pastele si vorbim de paste imediat ce terminam cu craciunul.

cine dracului isi cumpara globuri sau mos craciuni de ciocolata de la heidi din luna octombrie? ca sa eviti aglomeratia? oricum e aglomerat si acum si va fi si mai aglomerat in ajunul craciunului, ba chiar va fi aglomerat si in ziua de craciun. si eu stiu ce vorbesc, mama a lucrat in carrefour si le-am auzit pe toate, si de paste si de craciun. tot ii auzi la tv cum se plang ca n-au bani, ca mor de foame pe strada, da isi umplu dracii caruciorul de cumparaturi cat ai zice peste.

am fost cu ileana ieri in mega image sa cumparam ceva pentru cina si n-am putut sa nu observ cum mai la toate rafturile era ceva christmas related. calm down bitchez, it’s only november. s-au inceput pregatirile in centru vechi, bucurestiul se pregateste de craciun, romanul la fel.

alta isterie mare e cu black friday. dar macar asta e un concept smecher, util si foarte convenabil. am vazut promotii pentru black friday chiar si de la centre de mobila. cat de tare e asta? ma  bucur ca au inteles ca reducerile nu se aplica doar la produse it&c de la emag, evomag sau mai stiu eu ce.

reduceri de genul asta ar trebui sa fie la orice, cu totii ar avea vanzari mai mari in ziua respectiva.  covrig cu 50 de bani, shaorma de la kogalniceanu cu 2,5lei, abonament de metrou cu 12,5lei, diminuare a ratei bancare pe luna respectiva cu 40%. sunt sigur ca promotii de acest gen ar spori interesul consumatorului.

oricum, indiferent cat mai e pana la craciun, aseara am aflat ca voi primi ce i-am cerut mosului. adica doar una din rugaminti deocamdata, mai ramane sa-mi iau beagle.

teoretic acum ar trebui sa va urez craciun fericit? neah, doar va pup