cu baietii in club la wc


wc-urile din club ar trebui sa aiba doua afise mari care sa zica ‘vezi dracului unde tintesti’ si ‘spala-te in pula mea pe maini’.

sa le luam pe rand. normal ca e plin pe jos in wc de pisat daca omul cand se pisa se uita cine intra in baie, se uita sa vada prin crapatura de la usa cine e in club, se uita cat de mica/mare o are ala de langa el, nu lasa telefonul ala nici macar atunci, danseaza in timp ce se pisa. toate astea fac ca dupa 2-3 ore de cand a inceput distractia, sa fie lacul fucking morii acolo. si calci in pisat, te uiti atent pe unde e mai uscat ca deh, ti-e scarba si vrei ca atunci cand iesi de acolo sa nu puti ca toti boschetarii pisati pe ei.

a doua chestie. cat iti ia omule sa te speli pe maini dupa ce te-ai pisat/cacat? cat? iti ia 2-3 minute si esti inapoi pe ringul de dans, distrandu-te ca un curat ce esti. un e de ajuns ca-ti put talpile a pisat? vrei sa iti miroasa si mainile a pula nu? aseara, si in panic si in control si in mojo, am vazut baieti care nu se spala dupa ce se pisa. e mega scarbos ma. eu nu mai dau noroc cu baietii in club, trec la salutul militaresc, e mai safe. btw fetelor, ganditi-va voi fetelor, cum e sa vina baiatul de la baie si va pune mana pe fata senzual mirosind a pula? probabil nu va dati seama ca mai baga si o tigara si camufleaza mirosul dar da, fix asta face.

si sunt sigur ca si la wc-ul fetelor sunt niste treburi din astea scarboase, poate chiar mai naspa decat de la baieti sau poate nu.

totusi, partea buna e ca am scapat de wc-urile alea din kristal, space sau mai stiu eu ce alt club de bumtzi bumtzi, unde oamenii sunt pastilati sau plini de sare de baie pe la nas + cele mentionate mai sus.

asadar, doua afise vreau: ‘vezi dracului unde tintesti’ si ‘spala-te in pula mea pe maini’.