cum ar trebui să fie soția perfectă


vorbeam alaltăieri cu un americănuș, un mai vechi amic din state, pe care l-am cunoscut ultima oară când am fost acolo. jiu see what i just did there? m-am lăudat că am fost în state și nu doar o dată :)) anyway, trecem peste și să continuăm treaba. eddie, care a intrat anul ăsta la facultate, a avut săptămâna trecută un curs în care profesorul îi învăța pe studenți și studente, cum ar trebui să fie soția perfectă. și-a făcut și-o poză la treaba aia, o atașez aici. pe câteva, cele mai interesante, le voi menționa eu aici, pe restul, sper că le puteți citi și voi din poză.

– să aibă cina pregătită pentru când vine el. dacă e nevoie, să se apuce cu o seară înainte pentru a fi gata la timp. așa îi arăți că te gândești la el și că îți pasă de nevoile lui. majoritatea bărbaților sunt înfometați când ajung acasă și o cină bună face parte din primirea de care are nevoie.

– gătește-te. ia-ți 15 minute de pauză pentru a fi odihnită atunci când el ajunge acasă. d6a9402e305111e380ba22000a9f1893_7

– încearcă să fii mai interesantă pentru el. ziua lui plictisitoare are nevoie de o schimbare și una din îndatoririle tale este să faci acea schimbare.

– elimină toate zgomotele din casă. până ajunge el acasă, trebuie să termini cu mașina de spălat, uscătorul sau aspiratorul. încurajează copii să fie pe silent mode.

– fi fericită să-l vezi. întâmpină-l cu un zâmbet cald și arată sinceritate în dorința ta de a-l mulțumi.

– ascultă-l. tu poate că ai o grămadă de chestii importante să-i zici, dar atunci când sosește el, nu e momentul potrivit. lasă-l pe el să vorbească primul, ține minte – subiectele lui de discuție sunt mai importante decât ale tale.

– nu-l întâmpina cu plângeri și probleme.

– nu te plânge dacă a întârziat la cină sau chiar dacă stă toată noaptea în oraș. consideră treaba asta ca pe o chestie minoră în comparație cu iadul prin care a trecut la muncă.

– fă-l să se simtă confortabil. pune-l să se lase pe spate într-un fotoliu confortabil sau să se întindă pe patul din dormitor. să ai pregătită o băutură caldă sau rece pentru el. aranjează-i perna și oferă-te să-i scoți pantofii. vorbește în șoaptă și cu o voce plăcută.

– nu-i pune la îndoială acțiunile sau felul în care a gândit anumite situații. ține minte, el este stăpânul casei … și nu ai niciun drept să-i pui la îndoială cuvântul.

– o soție bună își știe întotdeauna locul.

ei bine, e ok să fie învățați studenții și studentele așa ceva? e realizabil așa ceva?!

asta ar fi soția perfectă?

+ There are no comments

Add yours