cum sa n-ai nicio relatie stabila (ghid pentru barbati)


te plimbi cu baietii prin mall si le vezi pe pipite cum se plimba cu prietenii lor din magazin in magazin, cu pungile pline doldora de haine. te duci la un suc cu baietii in centrul vechi si iar le vezi pe pipite, la terasa, cu frappe-ul in fata, pufaind din tigara. ale dracului, peste tot unde te duci, toate sunt materialiste. sunt numai dupa bani. asa ca te hotarasti sa nu te risti, tu nu vrei o relatie, nu vrei sa-ti sparga banii una ca mai apoi sa te paraseasca si sa ramai cu buza umflata.

daca nu vrei o relatie, trebuie sa urmezi niste pasi. nu sunt multi, dar sunt importanti. vor da roade.

1. cand vrei sa iesi cu o tipa in oras, invitatia ta trebuie sa sune ceva de genul: ‘papushe, sunt liber diseara, ma scoti la un suc?’. daca zice da, sa nu te puna dracu’ sa-ti iei bani la tine. ah si daca tot a iesit faza, mai cheama un prieten sau doi, daca tot ai prins o vaca de muls, sa nu o mulgi singur.

2. atunci cand iesi cu ea in oras si sunteti doar voi doi pentru ca ea voia sa fiti doar voi doi, ca sa va cunoasteti mai bine si altele, asta e un moment oportun sa-ti mai chemi cativa prieteni ca sa nu te plictisesti cu ea. de preferat sa ii spui de ce i-ai chemat.

3. cand esti cu ea, nu esti doar cu ea. le zambesti la toate, flirtezi in stanga si in dreapta. fa-o sa se simta nebagata in seama, sa tanjeasca pentru mai mult.

4. pune piciorul in prag de la inceput. tii la intimitatea ta si vrei sa iti fie respectata. ii spui de la inceput ca te poate atinge oriunde vrea ea, dar sa nu se atinga de telefonul tau! pai ce mama dracului!?

5. daca iesiti in oras si isi aduce cateva prietene, trebuie sa fii sociabil cu ele, foarte sociabil, prea sociabil. te poti da la ele, sa le faci avansuri, ea va intelege ca le placi si ca te intelegi bine cu ele si le va chema si data viitoare.

6. cand te intreaba ceva legat de trecutul tau, de fostele prietene, de unde ai studiat, samd., refuzi cu incapatanare sa divulgi ceva. pastreaza misterul, asta le atrage.

daca esti creativ, poti improviza bineinteles, dar daca urmezi pasii astia, sunt destul de sigur ca nu vei avea vreo problema in a sta cat mai departe de relatiile stabile.

3 Comments

Add yours
    • Pipiel

      De aici tragem cocnulzia ca daca nu erai prezentator radio, puteai fi foaaarte bine regizor, scenarist, editor imagine sau ce-naiba-meserii-mai sunt-in-bransa-asta.Oricum, te-a facut mama artist. Asta cu certitudine si fara dubii.Mi-a placut.

+ Leave a Comment