despre love blogs


question-mark-heartcred că ştiţi cu toţii despre ce vorbesc. despre filosofia sexului, despre blogu lu’ otravă şi orice alt blog pe această temă. despre love blogs. am citit un articol otrăvit şi tot doar un articol filosofal. deja consider că am citit prea mult. nu zic că oamenii nu scriu bine, nu zic că oamenii nu au dreptate şi că vorbesc bălării. nu, eu zic de faptul că unii citesc ce scriu oamenii ăia acolo şi încep să aplice în viaţa de zi cu zi. total greşit! ăia nu sunt nici bebe sexologul, nici oprah şi nici vreun mare specialist. sunt oameni care au trecut prin nişte periode bune în viaţa lor dar care au trecut şi prin perioade mai naşpa, mai de căcat. cu toţii trecem prin aşa ceva. recunosc, am auzit doar la fete dar e de ajuns, că preferă să citească chestii pe blogurile astea şi să aplice în relaţiile lor sau şi mai rău, să se ferească de dragoste!

oameni buni, cum să te fereşti de dragoste? în primul rând că e practic imposibil îndiferent cât de mult te-ai împotrivi şi în al doilea rând de ce ai face asta în condiţiile în care abia atunci simţi că trăieşti? nu, de dragoste să nu te fereşti. m-ai auzit cititorule? de dragoste să nu te fereşti!

o altă chestie: nu mai încercaţi faza cu ‘învăţ din greşelile altuia’. în dragoste nu e valabilă vorba asta. adică e valabilă dar nu e de urmat. relaţia nu e un laptop, un telefon, o maşină sau orice alt obiect pentru care să fie valabil că dacă unul sau doi şi-au luat ţeapă, o să-ţi iei şi tu. la tine poate să fie cu totul altfel. încearcă pe pielea ta. greşeşte tu. trebuie să ai tu acea experienţă de viaţă de pe urma căreia să tragi învăţămintele. iubeşte, iubeşte mult! să nu-ţi fie frică să iubeşti pentru că ţi-e teamă că vei fi părăsit sau că lucrurile nu vor merge bine. iubeşte cât poţi tu de mult! atunci când lucrurile nu vor merge bine şi totul se va termina, te va durea. te va durea la fel de mult pe cât ai iubit sau poate chiar mai mult. dar se  merită cu vâr şi îndesat durerea asta. aşa cum scriu oamenii ăia de la blogurile menţionate mai sus, şi eu am trecut prin perioade grele. şi eu am întâmpinat şituaţii naşpa şi zile în care mă trezeam fără niciun rost. dar nu-ţi voi povesti despre ele sau cum să le eviţi pentru că trebuie să înveţi singur astfel de chestii, să le simţi pe pielea ta, să simţi tu durerea aia. de acolo înveţi şi capeţi experienţă. abia după astfel de dureri vei şti cum să te comporţi în următoarea relaţie, vei aprecia mai mult sau nu, ceea ce ai.

a-ţi fi frică de dragoste înseamnă a-ţi fi frică de viaţă, iar când îţi este frică de viaţă eşti pe trei sferturi mort.

+ There are no comments

Add yours