evităm riscuri în viață pentru a muri în siguranță


evităm să facem aia, ne ferim de locurile alea, nu ne aventurăm acolo pentru că nu dorim să pățim ceva. ne dorim atât de mult să murim sănătoși și în siguranță. pierzi tot ce ar putea fi plăcut în viață din cauza acestor frici. pe baza acestei gândiri, încep să cred că unii dintre voi chiar credeți în reîncarnare or smth like that. dar chiar și așa, înțelesesem că te întorci în alt corp. de mangustă, de lăcustă, de șopârlă sau de râmă. sau de om, dar cine vrea să fie iarăși om? să încercăm lucruri noi…

philosoraptor-meme-generator-we-avoid-risks-in-life-so-we-can-make-it-safely-to-death-f07b98ți-e frică să trăiești? ți-e frică să simți că în sfârșit trăiești? nu îți place când te lovește adrenalina? când îți bate inima atât de tare că dă să-ți iasă prin piept. oh, eu ador sentimentul ăla. ador sunetul glonțului trecut pe la ureche. fără astfel de momente, viața e atât de anostă.

ți-e frică de apă? du-te la bazin și aruncă-te unde e apa mai mare decât tine. zbate-te pentru viața ta.

ți-e frică de câini? găsește un loc unde sunt maidanezi (dacă nu știi, întreabă-mă că știu eu destule) și treci fix printre ei.

ți-e frică de spații înguste? urcă-te în lift și blochează-te între etaje.

ți-e frică de pisici? (mie îmi e) ia-ți pisică. afurisita o să-și dea seama că ți-e frică (btw animalele în general îți miros frica) și numai de-al dracului o să te iubească maxim.

ți-e frică de relații? pentru asta nu găsești răspsunsul aici. încearcă pe blogu’ lu otravă sau la filosoful sexului. bebe sexologu’ s-a retras din activitate când i-a văzut pe ăștia doi.

ți-e frică de avion? nu zbura cu wizz air sau alitalia

ți-e frică de păianjeni sau gândaci? nu-ți mai fie, pe timpul nopții mișună și mai mulți decât în timpul zilei. așa că ce omori tu în timpul zilei, înmormântează restul gândacilor și păianjenilor în timpul nopții.

ți-e frică de mine? you’d better!

Categories

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment