fumatul interzis


cica de la 1 ianuarie 2013 se interzice fumatul prin anumite locuri. se interzice fumatul pentru cei care nu se tem ca li se va prabusi cerul in cap pe 21 decembrie.

revenind la interzicerea fumatului, desi sunt fumator, cred ca e una din cele mai bune decizii care ar trebui luate. de la 1 ianuarie ‘se interzice fumatul  in taxiuri, masini de serviciu, parcurile pentru copii si universitati din toate tarile din comunitate’ via gandul.info.

tot in sursa mentionata se precizeaza ca ‘exceptie de la aceste interdictii fac unele spatii publice inchise destinate distractiei, printre care se numara cluburile, barurile, discotecile, cantinele si restaurantele.’ cred ca era mai bine daca nu exista aceasta excpetie de la regula.

urasc faptul ca dupa ce merg intr-un club, cand ajung acasa, imi put hainele ingrozitor de tare a tutun. e deranjant si pentru mine ca fumator. cand am fost in paris, m-am dus intr-o seara intr-un club de-al lor. daca voiai sa fumezi trebuia sa iesi afara si sa o faci acolo, inauntru nu se fuma. dimineata, cand am ajuns acasa, am observat ca hainele nu mai erau imbacsite cu miros de tutun. e mult mai misto asa.

regula asta trebuie bagata si la noi. e mai misto asa.

1. scapi de mirosul de tutun

2. nu mai exista riscul sa te arda vreun idiot/idioata cu tigara in timp ce danseaza

3. nu mai vin sa-ti ceara tigara toti boschetarii care se dau straini mai nou