inapoi la scoala, la scoala de arte ariodante


scoala de arte ariodante

am incheiat un weekend dragut la scoala de arte ariodante. eu nu sunt mare artist, nu sunt nici macar mic sau vreun wannabe artist dar imi place sa-i vad la lucru pe cei care se pricep. si la ariodante, oamenii se pricep la muzica. chitara, pian sau arte plastice, indiferent de care e pasiunea ta, la ariodante exista un om foarte calificat sa te faca dintr-un wannabe in the real thing. in putinul timp petrecut acolo, am ascultat op109 si am cerut sa mi se cante theme song-ul de la requiem for a dream, care mi-a dat pentru a nu stiu cata oara fiori.

si desi era duminica, a venit o mama cu doua fetite pentru a le arata scoala si pentru a o inscrie pe una din fete la ariodante. o aducea de la o scoala concurenta, boheme sau ceva de genul asta, evident, daca nu-s din breasla, nu cunosc competitia, dar am vazut satisfactia castigarii unui client in detrimentul competitorului.

scoala e aproape, e in centru, pe popa nan, nr. 110 si se ajunge destul de usor de la unirii cu tramvaiul.  ariodante e pe facebook, iar site-ul il gasesti aici.

in final, vreau sa spun ca am avut parte de un weekend misto si sper ca si la voi a fost la fel. daca nu, stati linistiti, m-am simtit destul de bine si pentru voi.