inele, din septembrie cândva

inele, din septembrie cândva


pe vremea când încă lucram la dianei patru, în timp ce ștergeam de zor o masă, am găsit un inel. mi-a plăcut, l-am probat, mi-a plăcut și mai mult, așa că mi l-am însușit. era din ăla pe care îl purtau fetițele în perioada liceului sau poate chiar în generală, d-ăla de își schimbă culoarea în funcție de căldura degetului. dar mi-a plăcut și nu prea mi-a păsat cine și când îl purta. și mi-a plăcut până am citit un articol pe blog-ul maimultverde, despre inelele unui clujean, făcute din tot felul de materiale și făcute cu multă pasiune. sub numele de septembrie cândva, omul își expune un foarte frumos și bogat portofoliu de inele și cercei din lemn.

și când zic pasiune, păi mă refer la pasiune, omule! pe cătălin, că așa îl cheamă pe acest meșter inelar, îl interesează ca orice inel care iese din atelierul lui, să arate perfect și să fie în primul rând el mulțumit de el, pentru că atunci cu siguranță vor fi și alții mulțumiți de inel. și nu ai cum să nu te îndrăgostești de produsele lui, în condițiile în care toate arată așa de bine și atât de în detaliu lucrate. cătălin face inele și cercei, realizate din resturi de lemn, achiziționate din lumea întreagă, folosind doar lemn reciclat și gata feliat.

ieri mi-a ajuns și mie inelul de la septembrie cândva și în sfârșit am renunțat la inelul găsit la dianei patru și l-am înlocuit cu un inel din abanos makassar și interior din kingwood, cu inserție din malachit. vă pun o poză aici, să vedeți ce minunăție mi-am luat 😀

pentru că deocamdată site-ul septembriecândva.ro nu este gata, inelele și cerceiiseptembrie candva de care v-am vorbit, pot fi găsiți fie pe magazinul lui de pe breslo sau pe pagina de facebook septembrie cândva, unde cu siguranță veți găsi ceva care să vă atragă privirea. ca să fiu sincer, mie, pe lângă inelele pe care le-am văzut acolo, mi-au plăcut foarte mult și discuțiile pe care le-am avut cu cătălin. pentru că pe lângă faptul că tot ce face el arată foarte bine, omul are mult bun simț și modestie. ingrediente absolut necesare! adaug septembrie cândva la lista mea de motive pentru care îmi place așa mult clujul.

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment