îți dorești un apartament minimalist?


apartament minimalistcum e locul în care ai crescut? apartamentul, casa, coliba sau cortul în care ai crescut la ai tăi, nu greșesc când zic că a fost mega aglomerat. pe pereți, pe jos, în toate camerele și chiar și pe tavan dacă se poate, părinții aștia erau înnebuniți după aglomerație. și făceau tot posibilul să aglomereze locul în care trăiau. biblioteci cât tot peretele, pat monstru – care să acopere jumătate din dormitor, sufragerie – care dacă s-au strâns 4 persoane, o poți declara full. și în fiecare cameră obligatoriu aveau multe chestii de care nu aveau nevoie. foarte puțini cred că ați crescut într-un cămin aerisit. mă bucur pentru voi ăștia care nu v-ați rupt degetele de la picioare când prindeați mare șpiț în piciorul bibliotecii din camera sau în piciorul de la nu știu ce rahat de noptieră poziționată foarte prost în cameră.

eu pățeam asta. dormitorul ăla mi-a arătat de multe ori ce periculos poate fi. pe lângă faptul că îmi loveam degetele de la picioare de tot felul de obiecte din dormitor, tot acolo am ‘reușit’ să-mi sparg capul. ce-i drept am cam căutat-o. eram mic, nu știu dacă intrasem la școală, și țin minte că mă legasem la picioare cu cureaua și țopăiam prin casă ca un cangur. evident, m-am împiedicat și am dat cu capul în calorifer. childish. în decursul anilor m-am obișnuit cu astfel de întămplări. sunt foarte clumsy.

anyway, să revenim la apartamentul aglomerat. mie nu mi-a plăcut cum l-au amenajat ai mei. pe la cine am mai trecut pe acasă am văzut aceeași disperare de a aduna toate micile rahaturi și să le plaseze pe undeva prin cameră. am văzut mai adineauri o știre pe protv.

încă nu știu ce să cred. mi se pare puțin la caterincă dar chiar cred că asta e tot ce au în casă. mi se pare puțin cam dusă la extrem ideea. din start zic că acei tabureți nu sunt prea indicați pentru spate. dacă la început stai drept, cu timpul vei sta tot mai cocoșat. și de îndată ce acel tv face tot, vei petrece foarte mult timp la tv. părerea mea.

partea bună e că ai foarte mult spațiu în cameră. ai spațiu să faci mișcare în casă, să alergi în loc să te duci la sală, să-ți chemi prietenii la un bored game (pe tv? că parcă doar atat ai acolo). mda, sper că sesizați sarcasmul.

când voi avea apartamentul meu și voi putea să îl mobilez după gustul meu, nu voi merge chiar până într-acolo încât să îl fac minimalist. eu vreau un apartament aerisit nu minimalist. în mod sigur voi fi atent unde îmi pun noptiera sau orice mic dulapior pentru că nu mai vreau să îndur marea durere a degetului mic de la picior atunci când intră ca disperatul în ceva tare…

 

+ Leave a Comment