listă cu second hand-uri din cluj napoca


după ce am scris acum ceva timp o listă cu second hand-uri din bucurești, m-am gândit să fac o listă cu second hand-uri și din cluj. dacă știi că mi-a scăpat unul care are haine super mișto la prețuri decente, îmi poți lăsa un comentariu și update.

lista cu second hand-uri din cluj începe cu:

  1. primul sh din cluj e one outlet. situat pe piata mihai viteazu nr. 41. ca majoritatea, destule opțiuni pentru femei, slab pentru bărbați.
No photo description available.

No photo description available.

2. al doilea second hand din cluj este outlet lady. situat 21 decembrie nr 150. așa cum îi zice și numele e forță pe articole feminine, dar total neașteptat e faptul că are destule articole și pentru bărbați. zic că merită să-l treceți și pe lista voastră de sh-ri în cluj.

May be an image of purse
May be an image of footwearMay be an image of footwearMay be an image of parka and footwearMay be an image of text that says 'FEMEI BARBATI UTLE'

3. al 3lea magazin cu haine second hand din cluj e quantum outlet. la băieți e plin de încălțăminte. chiar plin. pentru toate gusturile și toate vârstele.

No photo description available.
No photo description available.

4. și al 4lea magazin de second hand din cluj este unul destinat copiilor. kids outlet cluj este situat pe str. campului 245 și așa cum am zis și mai sus e must have pe listă dacă ai plozi acasă.

și așa cum am zis la început, astea nu-s toate, sunt doar câteva, dacă mai știți și altele în cluj care merită menționate sau dacă aveți magazin sh și vreți să apară aici lăsați în comentarii. pwp

dacă nu dorești să te expui în perioada asta cu covidul, poți oricând comanda online de pe fashiondays cu 70% discount.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment