luna femeii?


ce faci baiete? mai rezisti? 14 si 24 februarie. alea sunt zile in care teoretic ar trebui sa primesti si tu ceva, cel putin la fel de important ca si cadoul pe care l-ai facut tu. o regula generala si tacit acceptata de ambele parti, baiatul trebuie sa ofere mai mult. urmeaza martie. o zi care prevesteste primavara e transformata de marketing si de femeile dornice sa primeasca mult, tot mai mult, intr-o zi de stress maxim pentru barbati. daca pentru 8 martie nu am ce comenta, e stabilit, ziua femeii, o sarbatorim si gata, de 1 martie hai sa schimbam ceva.

la mine la tara, suceava mai exact, de 1 martie baiatul primeste un martisor din partea fetelor. dar la randul lui ofera martisoare si el fetelor. in aceasta situatie, baiatul daruieste cu placere martisoare si ghiocei fetelor, spre deosebire de capitala unde baiatul ofera ghiocei si martisoare din obligatie de cele mai multe ori.

si inca o chestie: conform ultimului recensamant, in bucuresti sunt 900.552 de femei si doar 777.433 de barbati. adica 1.15 la 1 in favoarea femeilor.  sunt scoli, facultati si companii in care marea majoritate a angajatilor sunt femei. stiti ce inseamna asta pentru baietii/barbatii din locurile respective? teroare! la fostul loc de munca, ziarul bursa, aveam 42 de colege si doar 5 colegi. era greu, foarte greu.

asadar, fetelor, cateva cuvinte frumoase nu va costa nimic. nu trebuie sa le dati martisoare, dar macar urati-le baietilor sa aiba si ei o primavara frumoasa!

+ There are no comments

Add yours