magazinul meu preferat – miniprix


a trecut o gramada de timp de cand tot caut o pereche de pantofi. vreau sa fie misto, buni si ieftini. fa-ma zgarcit dar nu am chef sa arunc cu milioanele intr-o pereche pe care o pot lua mult mai ieftin. si ca sa nu mai zic, in magazinele din mall, am vazut pantofi la cateva sute de lei bune si nu prea mi-au placut.

in schimb, am gasit pe site-ul celor de la miniprix niste pantofi super. piele naturala, ieftini la 120 de lei. baietii livreaza la domiciliu. asa ca, suck on that toti ceilalti, merg pe mana celor de la miniprix si voi cumpara de acolo. plus, baietii au reducere de 40% la toate articolele de imbracaminte barbatesti. tot de la ei mi-am luat si o geaca de iarna acum vreo 2 ani. rezista si acum, rezista admirabil chiar.

e bine macar ca mai exista si magazine serioase unde putem gasi ceva de calitate la un pret corect.Miniprix.ro

1 comment

Add yours
  1. t vlad

    si eu mi-am luat o pereche de pantofi de la miniprix. Am cautat peste tot si n-am gasit as fi dat si mai mult si m-a luat prietena mea sa se uite dupa nu stiu ce si am dat de ei. Tot 120, problema a fost ca n-au corespuns masurille si i-am returnat dar pana la urma mi-au venit cei potriviti.

+ Leave a Comment