maneliștii noi și vechi. hipsterii maneliști


băi nu prea sunt xenofob. când zic nu prea, nu vreau să o ard ipocrit și să zic că eu nu văd oamenii colorați, că toți au aceeași culoare. nu man, unii sunt negri, alții sunt galbeni, alții îs albi ca varul, îi uit pe unii? ăia negri știm cu toții că au mirosul lor, ăia gălbejiți la fel și tot așa. nu prea sunt homofob. tot așa, nu prea-ul ăsta se cam oprește atunci când doi tipi încep să se lingă în fața mea. chestia asta mă cam mișcă și dacă ăia doi sunt băiat și fată. căcat, e vorba de bunul simț față de cei din jurul tău. deci nu sunt xenofob

1493114_705961379438073_1009618303_n

 și nu sunt homofob. dar mă iau urît când vine vorba de muzică. și mă refer mai exact la ăia care ascultă manele. bă frate, nu suport manelele, nu ascult manele nici după câteva beri, pahare de vin sau ce mai vrei tu. și mă îndepărtasem la un moment dat de oamenii care ascultă manele. asta e, din punctul ăsta de vedere nu sunt așa open minded. 

și în ultima vreme, parcă mă trezesc că-s iar aproape de grupulețe din astea în care urlă maneaua. și culmea, în grupulețe în care nu te-ai aștepta neam la așa ceva. hipsterii români. zi și tu, te-ai aștepta ca ăștia care și-o ard așa hipe, așa cool, așa mega mișto. da mă, hipstării ăștia români, o ard pe manele în ultimul hal. nu toți, dar ai fi surprins să-i vezi pe ăia de ți-o ard în control toată vara la bere, că se feliază maxim pe timpul iernii la manele. și ce am auzit în ultima vreme: ăștia very hipe de la casa jurnalistului, organizează private party-uri la ei în casă și îi dau blană la manele. cică la mișto, că e la caterincă. că ei nu ascultă manele în restul timpului, doar atunci, așa, la caterincă. marș mă. îți dau eu un cuțit, să te feliezi și acasă. și pe lângă party-urile de la casa jurnalistului, acum am înțeles că și cei de la eden au început să pună muzică de feliat. că cică începe cu o balcanică, un bregovic și că din cînd în cînd, mai scapă cîte un salam victoria la platan, cîte un bursuc printre dansatori. căcat, ăștia sunt maneliștii noi și vechi. hipsterii maneliști. nu înțeleg, de unde a venit iarăși pofta asta pentru manele dar pe bune, sper să vi se aplece cît mai repede.

+ There are no comments

Add yours