nas și-a ‘mirosit’ o prietenă


nu prea știu cum să o zic, dar cred că nas și-a ‘mirosit’ o prietenă. și zic ‘mirosit’ pentru că încă nu a văzut-o. cel puțin așa cred. doar a adulmecat-o. de fiecare dată când îl scot afară, miroase liniștit în stânga și în dreapta până la un punct când îl apucă efectiv pandaliile. și trage disperat de lesă și miroase pe jos de zici că-i aspirator. apropo, îl cheamă nas pentru că e disperat cu nasul ăla al lui, vrea să miroase orice căcat mișcător, orice colțișor de stradă, se întoarce după orice om care trece pe lângă el, e ca un titirez. de aia îl cheamă nas, nu după rapper.

da. și cred că ăsta e questul lui, să-și găsească dragostea. vă dați seama? să simți

#nasthedog

 mirosul cuiva, să simți că iar a trecut pe acolo și iar ai ratat-o? e ca și cum ai simți parfumul unei vecine din bloc, atunci când te urci în lift. simți că a fost acolo și după intensitate îți poți da seama cât de aproape ai fost să o întâlnești. și nas îi simte mirosul în fiecare dimineață și seară dar nu a reușit să dea peste ea. nu știe dacă e de casă sau e de stradă. la naiba, e posibil chiar să dispară zilele astea, dacă e de stradă și o prind ăștia.

așa că, e cazul să fac pe pimp-ul și să mă asigur că îi găsesc lui nas cea mai mișto labradoriță evăr. băiatul crește și în curând o să vrea și el some action. deci, dacă ai labradoriță, holla at me.

Categories

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment