neurovision 2013


macheamagrecu.roam observat că a redevenit subiect de discuție băiatul care ne va reprezenta la eurovision anul ăsta. că ne va face de rușine, că nu vom prinde nici podiumul, că ne reprezintă un gay și o grămadă de alte tâmpenii de acest gen.

nu m-am uitat niciodată cap-coadă la concursul ăsta. niciodată. și nici nu plănuiesc să mă uit prea curând. de ce? pentru că e un concurs în care puterea politică își spune cuvântul, în care influențele și interesele politice își fac simțită prezența. parcă în 2011 au câștigat azerii concursul nu? dacă sunteți curioși, căutați pe google de ce a câștigat azerbaijan în acel an și beneficiile de care s-a bucurat și încă se mai bucură baku. căutați, e pe google 🙂

anul trecut a câștigat pentru suedia, loreen. în mai a fost finala, eu scriam încă din aprilie cine va câștiga. și nu știam pentru că sunt eu vreun nostradamus sau oracolul din bălcești, ci pentru că totul era planificat și se știa cine va câștiga. voi credeți că sunt blaturi doar în sport? get real.

bun. pe noi ne reprezintă oautu. e motiv să ne lamentăm? dacă era altul în locul lui, s-ar fi descurcat mai bine? poate că ar fi cântat mai bine, poate că ar fi prins la public mai bine decât ouatul ăsta, dar, în condițiile în care, clasamentul la vârf este deja stabilit, chiar mai contează cum te descurci? sau voi chiar credeți că televoting-ul este pe bune? nu suntem naivi nu?

văzusem ieri un filmuleț cu cristian tudor popescu, în care îl face cu ou și cu oțet pe cezărică.

bun. că ctp critică pe cineva, nu e nimic nou sub soare aici. ctp critică pe toată lumea, el e cel mai bun român în viață. pfff, ce om. dar l-am ascultat pe ouatu, i-am ascultat și alte piese. băiatul are voce, are voce de operă. marele nostru pavarotti.

main idea. nu mai aveți atâtea așteptări de la astfel de concursuri. în primul rând, preselecțiile noastre sunt măsluite, în al doilea rând, concursul cel mare e măsluit.

calm the fuck down, it’s not even a contest…

+ There are no comments

Add yours