o ajuti de fapt pe camelia?


am scapat de harlem shake pentru o zi, poate chiar doua, poate chiar de tot. saptamana asta incepe cu un nou viral. din pacate, un viral care de fapt e un strigat de ajutor.

s-au dat like-uri, share-uri, multe share-uri filmuletului in care camelia isi povesteste drama. dar acum, va intreb eu, cat ajuta de fapt share-ul tau, daca tu nu contribui cu nimic altceva? o ajuti de fapt pe camelia? filmuletul ei de pe youtube are la 7 dimineata 16k de vizualizari. stiu rationamentul multora, dau share poate cineva din lista mea va dona o mogila de bani si o scapa pe fata asta, asa am ajutat si eu. dar de ce sa nu facem mai mult? camelia nu are nevoie de 250k de share-uri, are nevoie de atatia euro. daca fiecare din noi ar dona macar 1 euro, banii s-ar strange mai repede si in cazul ei, timpul nu-i mai este prieten. ii puteti vizita site-ul aici.

aseara dadusem share gandindu-ma exact cum am scris mai sus. noaptea mi-a fost sfetnic bun si-am zis ca vreau sa fac mai mult, nu doar sa ajut cu un share.

cei de la antena au facut un reportaj cu camelia si o prietena de-a ei. e induiosator si te pune pe ganduri. cati dintre noi, avem asemenea oameni langa noi?

in alta ordine de idei, ma scarbeste o treaba. de ce biserica nu intervine in astfel de momente? de ce biserica nu face niciodata o donatie pentru a salva o viata. din punctul meu de vedere nu ar trebui sa existe o suma pentru a salva o viata dar asta e deja cu totul altceva. nu am auzit niciodata ca biserica sa doneze ceva vreunui centru de copii, vreunui spital, vreunui bolnav macar. daca au facut-o si nu am auzit eu, mea culpa, dar sunt sigur ca s-ar fi mediatizat un astfel de eveniment mai ceva ca demisia papei. asadar, dupa ce ca ei primesc donatii, li se construiesc biserici de catre credinciosii fanatici ca becali, ai mai mari din patriarhie merg cu masini luxoase, au la gat lanturi de aur cu iisus, telefoane de ultima generatie, dar sunt incapabili sa raspunda la un astfel de apel? asta e genul de omenie pe care il promoveaza nu? o spun, cu parere de rau, marea majoritate a celor ce fac parte din biserica romaneasca, nu sunt mai presus de parlamentarii nostri. sunt din acelasi aluat.

+ There are no comments

Add yours