p.o.h.u.i


stiu, fiecare are oameni preferati dintr-o anumita regiune a tarii. si eu am. am mai multi chiar. imi plac oamenii din brasov pentru ca dintre toti brasovenii pe care i-am cunoscut pana acum, niciunul n-a ars-o aiurea si au fost oameni de treaba. imi plac oamenii din cluj pentru ca sunt respectuosi, pentru ca stiu sa se distreze, pentru ca atunci cand eram pe o trecere de pietoni, pe o strada din cluj, l-am lovit din greseala pe unu la vreo 30-40 de ani si si-a cerut el scuze. ca fapt divers, asta nu s-ar fi intamplat in veci in bucuresti. pentru ca au boiler, un club cu mult peste ce avem aici. si pentru ‘ioi’.

si nu in ultimul rand, imi plac oamenii din zona moldovei. nu toti. dar sunt destui. probabil pentru ca prin vene imi curge sange moldovenesc. nu stiu. imi place limba romana cu accent ardelenesc si cu accent moldovenesc. suna intr-un fel prea bine. si cei de peste prut au un accent si mai placut. cald, dulce.

de 3 zile, toata lumea posteaza melodia p.o.h.u.i. (daca nu ati aflat inca, inseamna ti-i totuna, same shit) dar pentru ca vedeam ca e un feat. cu inna, nu m-am obosit sa o ascult. pana aseara. ufff ce bine suna. si de aseara o ascult incontinuu. dar pe inna am scos-o din ecuatie. inna e doar factorul care va atrage popularitatea melodiei, insa imbunatatiri nu a adus.

originalul suna chiar mai bine. va sugerez sa il ascultati. proiect moldovenesc de succes. carla’s dream.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/83184257″ params=”” width=” 10%” height=”36″ iframe=”true” /]

2 Comments

Add yours
  1. Serban

    Îmi plac ambele variante. Totuși, cea cu Inna este o îmbinare perfectă de voci. Nu știu exact de ce îmi place, dar știu că e o melodie numai bună de ascultat la căști, pe stradă! 🙂

    • radu

      cum ai mai spus, melodia avea nevoie de o voce feminină. și trebuie să recunosc, dacă nu era acest feat. cu inna, probabil nu aș fi auzit acum de melodie…

+ Leave a Comment