rapid bucuresti. rapidul din vaslui?


sunt rapidist de mic. dar nu m-am dat niciodata un fan infocat incat sa merg in deplasari sau sa merg pe ghencea sau in stefan cel mare. stiam ca se lasa cu bataie si nu aveam nevoie de bataie.

ultimul meci la care am fost pe stadion in giulesti a fost sfertul de finala de cupa uefa cu steaua. meciul ala in care nicolita a dat gol si astfel dupa doua egaluri, steaua a mers mai departe sa se faca de rusine. da, s-a facut de rusine.

moving on, tot citesc pe site-ul unui ziar de sport stiri ba ca dezafiliaza rapidul, ba ca e intrat in insolventa, ba ca s-a gasit cumparator in persoana lui porumboiu si ca lasa acesta vasluiul lui. se tot speculeaza ultima varianta de aproape 1 an. intre timp, porumboiu a luat urmatorii rapidisti: coman, sburlea, sumudica si acum vrea sa ii cumpere pe bozovic, herea si grigore.

eu vad ca el cumpara jucatorii rapidului si nu clubul rapid. de ce? ca nea copos vrea sa dea clubul pe 1 euro + datoriile clubului. adica, citisem undeva, undeva la 7,5-8 mil eur. eu de fapt cred ca copos vrea sa vanda clubul dar nu pe 1 eur ci la valoarea clubului + datoriile lui. asadar, in conditiile date si situatia financiara de cacat in care e copos acum, de ce nu ar profita porumboiu si sa cumpere jucatorii rapidului pe care ii vede utili, la un pret de knock-off si in final, cand ii ajunge cutitul la os lui copos, sa cumpere intregul club la un pret mult sub pretul la care a fost initial evaluat si pe urma sa isi aduca jucatorii vasluilui la rapid? (vezi modelul florian walter care a luat jucatorii de la u cluj la petrolul ploiesti)

eu cred ca asa o sa faca. eu sper ca asa o sa faca. l-as vrea pe porumboiu la rapid. nu doar suporterii, antrenorii si jucatorii se schimba, se mai schimba si patronii. e normal si benefic.

mda, cred ca ma fac analist sportiv.