steaua bucuresti si-a luat manita


aseara a fost mare fiesta mare pe national arena. luceafarul romaniei, lumina de la capatul tunelului, stralucitoarea steaua a jucat in fata intregii tari pentru calificare si alte chestii.

meciul s-a terminat 1-5 pentru ‘nemtii’ din stuttgart dupa 90 de minute in care gigi becali a stat cu sufletul la gura daca va reusi sa mai doboare un record in europa league: cea mai usturatoare infrangere.

la finalul partidei, intrebat de un reporter stelist ce parere a avut despre meciul de aseara, gigi becali a declarat cu patos: “i-am ciuruit pe fraieri. maine, ca tot e black friday, vreau sa mai transfer un portar si doi fundasi centrali pentru ca in atac e clar ca stam bine. mi-a placut foarte mult de tatarusanu, s-a descurcat foarte bine intre buturi dar vreau sa-i mai pun un portar acolo ca e poarta prea mare ca sa o acopere pe toata. cred ca scorul era mai mare dar aveam nevoie de ajutor, era bun banel la meciul acesta, imi aduc aminte cu drag de meciul cu real pe bernabeu. imi pare rau ca nu am doborat recordul de cel mai mare scor dar primavara europeana imi poate indeplini aceasta dorinta. pac pac.”

antrenorul si restul jucatorilor au refuzat sa comenteze despre evolutia lor deoarece era destul de tarziu si voiau sa isi cumpere chestii daca tot era deja ‘black friday’.