sunt in spital


da, sunt in spital. sunt in spital deja de 5 zile. e nasal septum deviation gone bad. dar nu e prima oara cand sunt internat intr-un spital. am mai multe internari decat amenzi, de orice fel. am mai multe internari decat as fivrut. mana rupta, capul spart, complicatii la mana rupta, samd. am venit aici cu un chef sa fiu bicthy cu personalul spitalului, pentru ca stiam ca vor fi flamanzi dupa bani, dupa spaga, sa li se dea spaga ca sa te trateze cum trebuie. ei bine, na-ti-o pe asta, eu normal ca nu am dat niciun ban pentru asta dar, ei nu au cerut si in plus, s-au comportat exemplar cu mine, marea lor majoritate. de aceea, daca ai deviatie de sept si vrei sa te operezi, iti pot recomanda unde si la cine.

sunt in spital. dar nu am fost in armata. dar in spital, ma simt ca in armata. in fiecare dimineata, primim vizita marelui maresal  averescu, interpretat de unu zainea aici. daca i s-ar spune herr zainea sigur nu l-ar deranja. in timp ce unii romani zic ca e pacat ca s-a dus ceausescu, ca era bine pe vremea lui, zainea asta sigur are un mare regret ca nu mai e hitler printre noi.

in fiecare dimineata primim vizita medicala, herr zainea e in fruntea plutonului de medici si rezidenti. ti se spune dinainte sa te ridici din pat, sa fii la marginea lui sa il intampini cum se cuvine pe herr commandat. omul nu sta mult prin salon, iti arunca o privire, ochiul lui de vultur isi dau seama imediat in ce stadiu te afli, rareori lasa pe vreun rezident sa ii prezinte situatia pacientului, de obicei blocheaza informatia ridicand o mana spre ureche, probabil un mai vechi obicei de salut printre ai lui tovarasi, heil mai baiete, heil.

cred ca cel mai naspa lucru e sa te uiti cum pleaca vecinii tai de salon, unul cate unul. si vin altii in locul lor, tu esti aici, esti veteran, ai vechime. uff, nu e genul de vechime pe care mi-o doresc dar fie, in curand, sper, totul va fi gata. dureaza mai mult pentru ca am cerut ca nasul sa semene cu cel al lui botezatu. sa am nas a la’ botezatu.

si nu, nu voi pune poze cu mine in halul asta.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment