top 5 oraşe pe care vreau să le văd şi de ce


nu are rost să mă laud pe unde am fost până acum şi tocmai de aia nu o să îţi zic nimic despre miami, amsterdam, washington, new york, praga, cracovia şi altele…ţi-am zis, nu-mi place să mă laud 🙂

mai bine îţi fac un top 5 oraşe pe care vreau să le văd în viitor

1. odessa.odessa7

de ce? pentru că mi s-a pus pata pe oraşul ăsta după ce, la un party, am vorbit toată noaptea cu un ucrainian despre odessa. au cam juma’ din populaţia bucureştiului + mulţi alţii care vin doar pentru combinaţii. da, orice gen de combinaţii, pentru că în odessa, pe vremea lu’ ceaşcă sau chiar mai încolo, se adunau oameni din toate ţările vestice ca să combine ce şi cum.

2. barcelona

barcelona3

de ce? pentru că aşa cum încă de la 10 ani îmi doream să ajung la new york până la 20 de ani, tot aşa mi-am dorit să ajung şi la catalani. să mă prostesc în spaniolă, să mă plimb pe străzile alea ale lor, să merg pe plaja lor şi dacă se nimereşte să merg atunci când e şi sonar e şi mai bine.

3. asian tour

tokyo tokyo-tower-night-roppongi-hills

taipei

pic_3469_4

beijing

Beijing

de ce? pentru că deşi am lucrat pentru nişte sud-coreeni foarte naşpa, părerea despre asiatici în general nu mi-am schimbat-o. pentru că mă atrage teribil cultura lor, pentru că îmi place să mă plimb printre ei, mă face să mă simt cel puţin un gulliver. oameni deştepţi, oameni care se mulţumesc cu ceea ce au şi sunt recunoscători pentru asta. oameni care au respect pentru cel de aproape şi mai ales pentru rudele apropiate. ei cam sunt preferaţii mei.

4. sidney

Bondi-beach-in-Sydney-Australia-1024x654

de ce? acum hai să fim serioşi! cine căcat n-ar vrea să se relaxeze pe o plajă din sidney? cine n-ar vrea să facă scuba diving printre corali, peşti exotici, pisici de mare care te pot omorâ cum l-au omorât pe steve irwin şi multe alte lighioane? eu unul aş vrea!

5. kovalam

kovalam_2

de ce? pentru că dacă ai observat, toate cele de mai sus se află lângă plajă. pentru că în apă mă simt cel mai bine. pentru că îmi place să înot şi mai ales să văd pe unde înot. şi plaja indiană de la kovalam este absolut genială! liniştea, curăţenia şi apa de acolo te fac să nu te mai întorci înapoi. cel puţin asta mi-a povestit o prietenă care a fost deja acolo. după ce o să merg şi eu, o să vă zic dacă e aşa sau nu.

voi pe unde aţi vrea să o ardeţi anul ăsta? plaja din vamă sounds good enough nu? :p

Categories

+ There are no comments

Add yours