#visitbucharest


am început acum mai bine de un an, să fac poze prin bucureşti, peste tot prin oraş, la clădiri, la maşini, la statui, la străzi, la orice mi s-a părut că merită pozat. şi folosind hashtag-ul #visitbucharest, am început să le postez pe instagram. acum, că a început şi facebook-ul să folosească hashtag-ul, le voi posta şi acolo.16124498c95311e1abd612313810100a_7

de ce fac asta? pentru că m-am săturat să văd cum toţi se plâng de oraşul ăsta. pentru că nu-mi place să mă las influenţat de negativiştii care oriunde ar fi, s-ar duce, ar locui, tot sunt nemulţumiţi. bucureştiul este un oraş frumos! bucureştiul este pentru mulţi dintre noi, oraş de suflet. că vrei sau nu să mă crezi, când sunt plecat mai mult timp din oraş, mi se face dor de bucureşti. mi se face dor de aglomeraţia asta, mi se face dor de oamenii care trec pe lângă mine zi de zi şi deja le ştiu feţele, dar niciodată nu interacţionez cu ei. mi se face dor zâmbetele de la tipa din metrou, care abia după ce s-au închis uşile prinde curaj. mi se face dor mersul pe străzile bucureştiului la ore târzii, atunci când lumina galbenă a becurilor creează o atmosferă mega romantică, boemă, liniştită, you name it! 65cb3bb6e7f711e29d6522000a9f134c_7

bucureştiul rulează, dar ca să vezi asta, trebuie să treci peste faptul că e împânzit de cerşetori, că sunt maldăre de gunoaie şi că în drumul tău spre casă poţi da peste un gherţoi care îţi f*te toată ziua. şi zic că trebuie să treci peste asta pentru că, cerşetori sunt peste tot, gunoaie sunt în mai toate capitalele, iar gherţoi din ăia, ca şi gunoaiele, sunt peste tot.

de ce să faci şi tu asta? pentru că în loc să stai să te plângi pe la alţii despre cât de naşpa e bucureştiul, despre cât de mult te-ai săturat să stai aici, ai putea să-ţi scoţi porumbul ăla pe care ţi l-au înfipt alţii atât de adânc în fund şi să te bucuri de ce ai. bucură-te de ce ai şi alte lucruri bune vor veni. descoperă bucureştiul, de la un capăt la altul, din scoarţă în scoarţă, din groapă în groapă. fă poze prin bucureşti şi adaugă-le hashtag-ul #visitbucharest. arată-le prietenilor tăi din afară că au motive să vină să te viziteze. arată-le că pot vedea aici şi altceva decât ţigani sau cerşetori.

565ce428e72911e2bb1e22000a1fc4f4_7

bucureştiul nu înseamnă centrul vechi, dorobanţi sau mall-uri. descoperă bucureştiul aşa cum e, coboară din maşină, urcă-te pe bicicletă şi dă-i bice!

+ There are no comments

Add yours