votam la misto


nici bine nu s-au terminat alegerile ca au si aparut poze cu voturi facute la misto. desteptii care n-au vrut sa voteze cu cei care s-au inscris pe lista de candidati, au ales fie sa voteze cu chuck norris fie cu vlad tepes fie cu mai stiu eu ce le-a trecut prin cap. un cap mic ce-i drept.

ei vor zice ca au ales sa faca haz de necaz in conditiile in care nu au cu cine vota. tin sa va anunt cavotul nu este obligatoriu. in aprilie, a fost propus senatului un proiect prin care votul devenea obligatoriu, dar proiectul nu a fost aprobat, asadar votul nu este obligatoriu.

daca nu ai cu cine sa votezi, nu votezi.

ieri, venind vorba despre alegeri, imi zice un tip ca el a fost la vot dar nu stia cine candideaza asa ca a votat cu partidul ecologist. de ce? pentru ca ‘astia vor binele naturii’. dar nu stia nici ce au promis ca vor face, nu stia nici cine face parte din acel partid, nu stia practic nimic despre ei decat titulatura de ‘ecologist’. asa ca l-am intrebat simplu: daca partidul asta a promis ca o sa planteze 2 copaci in cismigiu in timp ce usl sau pnl va face investitii masive in domeniul ecologic? nu zic ca asa este dar, era posibil.

votam fara sa stim ce votam. votam dupa ureche. e si normal sa ne mearga asa de bine.

cati dintre voi ati votat stiind ce anume votati?