#2 – aspectul


facebookLogoregulile unui domn

kevin_sorbo_caricature_pencils_by_mbdavenport-d301pf5

acordă atenție felului în care arăți. nu vei primi o a doua șansă să faci o primă impresie bună. ar fi de preferat să porți haine care se potrivesc bine corpului tău. dacă porți haine largi pe tine vei părea un rapper-aș sau hip-hop-uist. nu zic că ei nu pot fi domni, zic doar că la prima vedere nu lasă impresia de domni.

nu purta haine ostentative. nu purta haine care strălucesc decât dacă vrei să fii un discobol mobil. dacă te hotărăști să porți vreo pălărie sau o șapcă, evită să o porți smecherește într-o parte.

o ținută cât mai simplă va păstra atenția pe tine și nu pe hainele tale. e de preferat să ieși tu în evidență ca om, nu hainele pe care le porți.

încă o chestie: tunde-te des, nu-ți lăsa claie decât dacă ești italian și te cheama antonio sau fabrizio. ei da, ei au voie să aibă pleată.

7 Comments

Add yours
 1. Raluca Anka

  Mai exista o categorie de barbati care au voie sa aiba pleata chiar daca sunt romani, ma refer la artisti ( cantareti, balerini, dansatori,actori, patinatori, etc).Pletele le dau un aer boem-rebel care completeaza impresia artistica. Chiar daca nu au aer de domni, artistii au mare trecere la femei si stiu sa le cucereasca mizand pe latura usor impresionabila a femeilor.;)

  • radu

   sigur că da. așa și rockerii pot miza pe latura impresionabilă a femeilor care vor bărbați agresivi. cu mici excepții, nu i-aș putea încadra pe artiști în categoria domnilor. cel puțin din punct de vedere al aspectului. repet, cu mici excepții.

 2. Raluca Anka

  As vrea sa adaug in completarea celor spuse ieri, ca intre tunsoarea regulamentara si pletele bogate de rocker sau coditele reggae a la Bob Marley, exista multe variante intermediare care se potrivesc de minune si unor domni romani. Singura conditie este ca parul sa nu fie slinos . Ia sa ne gandim putin la Florin Piersic, Marius Manole,Bogdan Stanoevici ( pana in urma cu cativa ani ), Marcel Iures in tinerete si astea sunt doar cateva exemple dintre artstii romani ale caror plete de lungime medie si frumos ingrijite, sunt perfect compatibile cu statutul de domn, zic eu.

  • radu

   așa e. cei pe care i-ai menționat plus alți câțiva, sunt cei care se abat de la regulă. și ai punctat bine, dacă pleata nu este slinoasă este acceptabilă.

+ Leave a Comment