am avut primul hosting prin airbnb românia

am avut primul hosting prin airbnb românia


săptămâna trecută am avut parte de primul hosting prin airbnb românia. airbnb este un site asemănător cu couchsurfing, doar că treaba e pe bani. nu la fel de mult ca la un hotel, dar măcar cât să conteze. foarte mișto pentru moment, în condițiile în care airbnb românia nu este prea dezvoltat și încă nu s-au raportat măgării în românia, ideea e mișto și merge profitat de ea. 

așa, și cum spuneam, eram săptămânaairbnb-romania-tuan trecută la o conferință de social media and shit, organizată de băieții de la biz, când mă trezesc cu o notificare de la aplicația airbnb românia, cum că un new yorkez vrea să stea la mine vineri noapte. eu eram pregătit sufletește ca primii oaspeți airbnb  să vină abia pe 25, un cuplu din suceava. i-am răspuns new yorkezului că treaba e bună și că e liberă camera și cam aia a fost. m-am trezit cu tuan la stația de metrou crângași, mult mai devreme decât stabilisem inițial. am făcut puțin small talk cu băiatul, cât să aflu că nu e pentru prima dată în bucurești, că a mai venit o dată și s-a întâlnit cu nu știu ce tipă care l-a plimbat prin barurile din centrul vechi și l-a uscat de bani. tipic. se ducea în concediu la varna. l-am întrebat de ce varna și mi-a zis că a căutat apă curată și nu mai știu ce și varna a ieșit cel mai mult în evidență. bravo lor bulgarilor, măcar știu să se promoveze mai bine decât noi, că la fotbal sunt butoi.

mie personal mi se pare foarte interesantă toată experiența asta cu airbnb românia și sper să nu existe cazuri nașpa, ca să nu le lăsăm străinilor o impresie nașpa și să nu mai aibă încredere să folosească airbnb în românia.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment