băieții au codiță

băieții au codiță


așa cum se întâmplă peste tot, așa se întâmplă și la români. nu suntem străini de modă și nici de ce e la modă. așa că, de un an și ceva, e moda asta pe la noi, băieții cu codiță în vârful capului. eu o văzusem la un coleg, florin, pe vremea când lucram la dianei patru. mi-a plăcut cum îi stătea și-am zis să încerc și eu. ceva samuraish așa. clar nu eram doar eu și florin cu codițe, dar oricum nu erau atâția prin oraș. acum sunt foarte mulți și cred că o să se înmulțească treaba. eu o să scap de codită, e promisă cadou de nuntă pentru șeful meu, andrei.

dar până atunci, trebuie să stau să suport codita-baietiniște tâmpenii care circulă pe facebook. pe bune, facebook-ul ăsta, v-a dat posibilitatea să vă tâmpiți rău de tot, unii. freedom of speech, my ass. toate sunt mișto, până începe unul să se ia de tine. atunci gata, nu mai vrei freedom of speech. și probabil te întrebi despre ce dracului aberez eu aici. am văzut că postează fetele o poză, în care arată ele care codiță e atrăgătoare și care nu. și deh, ele au voie să vorbească despre asta, dar nu e ok când începem noi să judecăm fetele. ele au voie, e ok. feminism, drepturi egale, salarii la fel. oh, ce tâmpenie. și pentru că americanii sunt șefii tâmpeniilor (și nu-i așa, nouă ne plac tâmpiții cel mai mult), 3 bulangii, rebeli, au plecat la vânătoare de codițe. pentru că femeile din ei, nu suportă codițele astea. și uitați filmulețul aici:

așa, cum ar fi să mă trezesc eu să vorbesc despre tipele breton-dreptcare au breton drept? uite un exemplu de breton în poza asta. aș putea spune că fetele care au breton drept, de fapt ascund un mega big forhead. au o frunte mare ca a lui gâdea. nu știi cât de mare e fruntea lui gâdea? ți-am atașat o poză și cu el, ca să-ți fie ușor. adică, fetele alea și gâdea, au fruntea așa mare încât atunci când merg la cinema, unii le cer să se întoarcă cu fața la ei ca să vadă pe un ecran mai aproape. dar nu mă apuc să comentez, deși sunt destule tipe prin bucureștiul ăsta cu genul ăsta de breton. aia e, are fruntea mare, îi place ei cum îi stă așa, să fie la ea acasă. nu mă bag eu în brânza ei. mihai-gadeadar fetele se bagă și comentează, pentru că le mănâncă pielea.

niște penbile, care se comportă de parcă încă ar fi în liceu, asta doar pentru că au mintea unei liceence. și pentru că probabil acolo au avut și ele niscavai succes.

+ Leave a Comment