blackfriday tips: remarketing cu facebook messenger


scriu acest post pentru cei care administrează pagini de facebok, pentru cei care vând prin intermediul unor pagini de facebook sau pentru cei care vor o administrare cât mai ușoară a mesajelor primite pe paginile de facebook. remarketing cu facebook messenger nu a fost vreodată mai ușor și ai să vezi de ce.

pentru cei care sunt interesați de unul din soft-urile de mai sus, să mă contacteze (radu at macheamagrecu punct ro – sau direct pe facebook) înainte de achiziție și le pot oferi un cod de discount de 20%.

nu mai este mult până la black friday și știu că vreți vrea să fiți acolo, în fața tuturor, cu produsele și serviciile voastre, dar tot acolo vor dori și ceilalți să ajungă. așa că întreabarea destul de logică aici este: cum fac să ajung înaintea celorlalți? 

într-o perioadă în care tot mai multă lume își verifică facebook-ul înaintea mailului, să reușești să-ți trimiți mesajul acolo unde trebuie este mega important. și presupunând că și tu ești la fel de sătul de newsletterele cu open rate scăzut, la care lucrezi o grămadă, dar care nu-ți aduc rezultatele dorite, un soft prin care ai reuși să trimiți mesajul tău tuturor celor care ți-au comandat pe facebook pare aur curat, nu?

softul e ideal atunci când vrei să pornești o promoție nouă sau să informezi cu privire la produse/servicii noi din portofoliul tău. 

softul te ajută să:

  • poți vedea toate mesajele primite pe pagina respectivă, fără probleme de încărcare
  • filtrează mesajele în funcție de keywords (un anumit brand, un anumit produs/serviciu) și adresează-te rapid doar acestora
  • facebook remarketing gratuit
  • trimiți rapid mesaje (poți folosi un mesaj template) tuturor celor care ți-au scris sau doar celor pe care-i filtrezi
  • poți trimite știri/newslettere/lansări 
  • poți face up-selling sau cross-selling cu produsele/serviciile pe care le comercializezi

cum funcționează?

mai multe detalii despre ce poți face cu acest soft poți găsi aici. iar aici ai link-ul de download. eu vă sfătuiesc pe cei care știți că lucrați foarte des cu mesajele pe pagina de facebook să apelați la acest soft pentru a face remarketing pe facebook și nu numai. 

pe anhanh.net vei găsi și alte soft-uri utile ce pot fi folosite pentru pagina ta de facebook. 

AutoSales $97
AutoNetworks $147
Comments Manager $297
Messages Manager $297
Auto Viewer $147

da, prețurile pentru comments manager și messages manager sunt ceva mai ridicate, dar trebuie să înțelegi că acele prețuri sunt fixe, le plătești o singură dată și atât, spre deosebire de multe alte soft-uri existente pentru care trebuie să plătești abonamente lunare.

*pentru cei care sunt interesați de unul din soft-urile de mai sus, să mă contacteze înainte de achiziție și le pot oferi un cod de discount de 20%.

7 Comments

Add yours

+ Leave a Comment