cum va ajunge bucureștiul iar în mâinile lor

cum va ajunge bucureștiul iar în mâinile lor


toți din galerie ați dat share la ceva cu nicușor. toți din galerie ați susținut că îl vreți pe nicușor și a lui echipă la primărie. mai sunt câteva zile până când tre să mergem să votăm viitorul bucureștiului și al nostru pentru următorii ani. nici măcar nu știu câți ani e ales primarul. 4 sau 5?

acum na, dacă e ales, asta nu înseamnă că o să și stea toți anii la primărie. nea oprescu a fost săltat mai devreme decât s-ar fi așteptat.

știi de ce bucureștiul va ajunge tot în mâinile greșite? pentru că cei din galerie nu au toți drept de vot. shocker hă? n-ai înțeles?

alegeri_locale_18559300

sursă: grupul-avangarde.ro

susținătorii lui nicușor nu sunt toți bucureșteni și deci n-au niciun cuvânt de spus, cuvânt care chiar să conteze. am încercat să aflu niște statistici, să văd care este populația activă din bucurești și câți dintre aceștia chiar sunt cu buletin de bucurești. că așa, am găsit că suntem ușor peste 2 milioane, dar din ăștia, cu siguranță o grămadă sunteți chiriași, o grămadă sunteți navetiști, o grămadă vedeți orașul ăsta doar ca pe un oraș de tranzit. ‘mai stau aici maxim 1 an și pleacă fratele tău în londra la făcut bani’. pe câți i-am auzit zicând asta…

majoritatea celor care au drept de vot sunt pregătiți în orice moment să intre în clubul select al octogenarilor. sunt aceeași oameni care au mașini ruginite în fața blocului, pe care nu le-au mai mișcat din parcare de când au prins loc-imediat după mineriadă. sunt aceeași oameni care se plâng de celelalte generații, dar care la o adică n-au rușine să le umple frigiderul celorlalți octogenari care aleargă după locul liber din tramvai.

voi știri la tv urmăriți? second shocker: mai sunt și alte proteste în bucurești, în afară de cele ale tinerilor care sunt sătui de toate. săptămâna trecută au protestat cei care lucrează în sectorul protecției mediului. alte proteste în bucurești: medicii de familie, profesorii, taximetriști și cu siguranță au mai fost și altele. și fii atent: astea sunt proteste ale oamenilor care activează în bucurești! pentru că proteste au mai fost, dar sunt provinciali care au venit la bucurești. ei, la fel ca mare parte din susținătorii lui nicușor dan, nu vor avea nimic de zis în ziua votului.

și știți ce am observat la ăștia care ies la proteste? că-s bătrâni, frate! că probabil au fost prezenți și la evenimentul ăla organizat de antene, la care s-au strâns toți octogenarii bucureștiului și nu numai. sunt aceeași oameni, într-o proporție covârșitoare. știi ce înseamnă asta, nu? firea campioană.

ce șanse are nicușor? păi votul meu nu-i va ajunge. hai să fim serioși pentru o secundă: băiatul n-are nicio șansă. sunt destul de mulțumit de faptul că măcar a mai încercat o dată. că măcar a trecut peste manevrele de acum 4 ani, a tras aer adânc și a încercat iar să se ia la trântă cu hienele astea. mă jur că nici nu știu ce a promis nicușor în această campanie și nici nu mă interesează. eu votez omul nicușor dan, nu politicianul nicușor dan. l-am văzut pe la niște dezbateri, organizate oricum în defavoarea lui și totuși el s-a prezentat acolo. nu e cel mai bun orator, nu e cel mai carismatic și nici măcar cel mai chipeș, dar la urma urmei ce contează? doar nu o să-l băgăm în reclame.

tata are vreo 2-3 facultăți terminate, tot atâtea mastere finalizate și totuși e atât de încuiat încât altceva în afară de pesede nu știe să voteze. om cu carte și totuși doar atâta poate. și ca el mai sunt mulți. dacă nicușor are o șansă, aia e mică și ține foarte mult de noi, ăștia care avem ceva de spus, care putem să le deschidem ochii și părinților noștri, care putem să încercăm să îi convingem că bucureștiul nu trebuie să mai fie vaca de muls a tuturor muiștilor care fac asta de când mă știu eu. trebuie să ne convingem părinții și restul rudelor că prin alegerile lor, noi putem pierde mai mult decât pot câștiga ei.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment