seria ‘cum să’, ep1 – cum să vezi către ce conturi de instagram ai trimis cerere de urmărire


după ce n-am mai scris pe blog de mai bine de 2 ani de zile, de câteva zile au început degetele să mă mănânce iar. așa că reiau treaba, cel puțin pentru moment.

bun, hai să intrăm în pâine.

din diferite motive, de multe ori dai follow pe instagram în varianta bulk, nu te uiți neapărat cui îi trimiți, ci pur și simplu te interesează de fapt să-ți crești numărul de urmăritori. și mergi pe principiul follow și follow back, dar te trezești la un moment dat că îți tot acceptă lumea cereri de care tu nu știi nimic. well, hai să-ți arăt cum vezi către cine ai trimis cereri pe instagram.

primul pas e să te loghezi în contul de instagram pe browser. după ce te-ai logat > dai click pe poza de profil din colț dreapta sus > click settings > click tab privacy & security > scroll și click view account data > sub tabelul connections > click view all current follow requests

tot acolo în account data găsești și restul conturilor pe care le urmărești deja, hashtag-urile pe care le urmărești, conturile pe care le-ai blocat și multe alte nebunii.

dacă vă e util articolul și video-ul mă bucur, dacă nu, bite me.

+ There are no comments

Add yours